• PRO TV
  • S-a aflat adevăratul nume al lui Adrian Minune. Karmen, fiica acestuia, a dezvăluit ce doar familia știa: „Și tata are un nume...”

S-a aflat adevăratul nume al lui Adrian Minune. Karmen, fiica acestuia, a dezvăluit ce doar familia știa: „Și tata are un nume...”

S-a aflat adevăratul nume al lui Adrian Minune. Karmen, fiica acestuia, a dezvăluit ce doar familia știa: „Și tata are un nume...”
Sursa: Facebook

Adrian Minune este cunoscut de o țară întreagă, dar nimeni nu știa că acesta are, de fapt, al nume. În cadrul unui podcast, Karmen Simionescu, fiica acestuia, l-a dat de gol.

Gallery

​Adrian Minune este cunoscut de toată lumea, iar piesele sale se aud la toate petrecerile și nu numai, dar doar apropiații știau, până de curând, că acesta nu este numele său real. Invitată în cadrul unui podcast, Karmen, fiica sa, a spus totul, fără să se mai ferească.

Care este numele real al lui Adrian Minune

În buletinul lui Adrian Minune, nu apar nici numele Minune și nici Adrian. Deși, de zeci de ani, toată lumea îl știe drept Adrian Minune, numele său este George Simionescu. „Minune” a rămas în numele său, deoarece bunicul acestuia îl vedea chiar ca pe o minune, pentru că, de la o vârstă fragedă, putea cânta.

„Și tata are un nume. Șoc! Îl cheamă George. Da. George Simionescu”, a povestit Karmen. Mai mult decât atât, fiica lui Adrian Minune a povestit că, în familia ei, există mai multe coincidențe de nume, iar toate i-au demonstrat că, în viață, nimic nu are loc întâmplător.

„Pe soțul meu îl cheamă Gheorghe, mă rog, George. Și pe soțul meu îl cheamă și Adrian, deci, toate au un sens în viața asta, dacă tot suntem la subiectul ăsta. Mama, tata și soțul meu… toți trei au aceeași zodie, balanță”, a mai povestit Karmen.

Karmen, mândră de numele de familie pe care îl poartă

Nu de puține ori, lui Karmen i s-a spus Karmen Minune și, deși a muncit mult pentru a-și crea propria identitate atât personală, cât și profesională, nu este deranjată de asocierea care se face. Pentru Karmen, nimic nu este mai important ca familia, motiv pentru care, numele Simionescu este unul dintre cele mai de preț lucruri de care se bucură.

„Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune, câteodată, Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau «copilul minune»”, a recunoscut Karmen, în urmă cu ceva timp, pentru Viva.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni