• PRO TV
  • Cum a reacționat Adrian Minune la scena din Clanul în care a fost împușcată Karmen: „E traumatizant”

Cum a reacționat Adrian Minune la scena din Clanul în care a fost împușcată Karmen: „E traumatizant”

Cum a reacționat Adrian Minune la scena din Clanul în care a fost împușcată Karmen: „E traumatizant”

Karmen Simionescu joacă rolul lui Nadine în serialul „Clanul”, iar unele secvențe în care apare sunt cel puțin dureroase, mai ales pentru părinții ei. Iată cum a reacționat Adi Minune după ce și-a văzut fiica împușcată la TV!

„Clanul” este, fără îndoială, cel mai îndrăgit serial din România la ora actuală. Nume mari din lumea cinematografică din țară apar în producție, iar printre Carmen Tănase, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Denis Hanganu și Marian Olteanu se află și fiica lui Adrian Minune, Karmen. Rolul pe care l-a primit în serial a bucurat-o enorm, însă secvențele dure în care își face apariția nu sunt neapărat pe placul părinților ei.

Atât Adrian Minune, cât și soția acestuia, își urmăresc fiica atent de fiecare dată când își interpretează rolul, dar ultimul episod în care a jucat Karmen a fost, se pare, „traumatizant” pentru ei. În cadrul unui interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, manelistul a vorbit despre prima reacție pe care a avut-o când și-a văzut fiica împușcată în cap la TV.

„Când ai văzut că stătea copilul tău acolo și trăseseră ăia în ea... să sari pe televizor”, a spus prezentatorul.

„Da, da. El (n.r- fiul lui Adrian Minune) înjura prin curte”, explica Adrian Minune.

„Îți dai seama că e traumatizant pentru orice părinte să-și vadă copilul în anumite ipostaze. Eu mi-am dorit foarte mult să mă vadă. Dar vreau să-ți zic că fiind pe platoul de filmare i-am sunat pe Facetime pe amândoi, fiind împușcată. Dar este un subiect pe care din păcate nu-l putem dezbate cu toate detaliile (n.r- nu voia să audă fiica ei). Eu de mică am avut atracția asta față de actorie, mama a fost cu mine la cursuri, s-a ocupat de mine”, a completat, mai apoi, Karmen Simionescu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni