• PRO TV
  • Cum arată acum Nicole din telenovela „Lacrimi de iubire”. Mihaela Bărluțiu a părăsit România în urmă cu mai mulți ani și duce o viață de vis în Los Angeles

Cum arată acum Nicole din telenovela „Lacrimi de iubire”. Mihaela Bărluțiu a părăsit România în urmă cu mai mulți ani și duce o viață de vis în Los Angeles

Cum arată acum Nicole din telenovela „Lacrimi de iubire”. Mihaela Bărluțiu a părăsit România în urmă cu mai mulți ani și duce o viață de vis în Los Angeles

Telenovela „Lacrimi de iubire” a reprezentat un adevărat fenomen în anii 2000. Românii au îndrăgit povestea, dar și actorii care au dat viața unor personaje memorabile. Printre aceștia se numără și Mihaela Bărluțiu, ce care a interpretat-o pe răsfățata Nicole.

Gallery

Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”

Anii au trecut, iar Mihaela Bărluțiu a renunțat la actorie și s-a retras din lumina refectoarelor. Puștoaica cu părul creț a devenit o femeie în toată regula, are doi copii și s-a stabilit în America, acolo unde are o afacere de succes cu mașini de lux, alături de soțul ei.

Spre surprinderea tuturor, pe una dintre fiicele Mihaelei o cheamă chiar Nicole.

De ce a plecat Mihaela Bărluțiu din România

Mihaela Bărluțiu a părăsit România și a plecat în America la doar câteva luni după ce a încheiat filmările pentru telenovela „Iubire ca în filme”. Aceasta și-a cunoscut sufletul pereche peste hotare și duce o viața liniștită, departe de ochii curioșilor.

„La început o fost doar pentru o luna, în vacanță, dar mi-a plăcut si m-am hotărât să rămân. În vacanță, l-am cunoscut și pe soțul meu, Valentin Voicu, așa că am hotărât să rămân împreună cu el aici. Ne-am căsătorit si suntem fericiți. În toată perioada asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie”, a povestit Mihaela Bărluțiu.

În prezent ea și soțul său dețin o afacere profitabilă cu mașini de lux.

„Este foarte mult de muncă şi e greu să te împarți peste tot… Eu sunt aia rea din companie. Adică sunt cea care rezolvă lucrurile atunci când se împotmolesc, când trebuie lua­tă o decizie importantă, când trebuie acceptat un contract foarte mare. Am avut chiar acum un contract de închiriere pentru 100 de maşini şi noi aveam în flota noastră doar 75, iar 25 a trebuit să le luăm din alte părţi. Şi atunci tot eu trebuie să vin cu semnătura”, a povestit Mihaela despre viața sa profesională.

Mihaela și soțul ei au împreună două fete, pe Jasmine și pe Nicole.

„E foarte greu să ai o adolescentă în casă. Încerc să îi fiu prietenă și să o înțeleg în orice situație. Jasmine (Jazz, cum o numesc eu) e un copil extrem de bun”, a spus Mihaela Bărluțiu, potrivit fanatik.ro.

Mihaela Bărluțiu era o adolescentă când a cunoscut lumina reflectoarelor. Avea 17 ani când a început să o interpreteze pe Nicole, ia acum are 36 de ani.

Sursă foto: Instagram/ Facebook/ Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni