• PRO TV
  • Întorsătură de situație în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Ce au descoperit anchetatorii din Sibiu

Întorsătură de situație în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Ce au descoperit anchetatorii din Sibiu

Întorsătură de situație în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Ce au descoperit anchetatorii din Sibiu

A trecut o săptămână de la momentul în care omul de afaceri Adrian Kreiner a fost omorât în urma unui jaf în stil mafiot în vila lui de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu.

Chiar dacă criminalii nu au fost încă arestați, polițiștii sunt acum din ce în ce mai aproape de adevăr. Surse judiciare au declarat, pentru oradesibiu.ro, că anchetatorii au reușit să formeze un cerc de suspecți și au lărgit cercetările inclusiv în jurul anturajului lui Adrian Kreiner. Se pare că, în curând, ancheta va scoate la iveală o surpriză de proporții, consemnează sursa citată mai sus.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital, după ce a fost bătut, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, de trei persoane care au pătruns prin efracție în vila lui de pe strada Moldoveanu. Atacatorii l-au lovit, l-au legat de mâini și de picioare, apoi l-au acoperit cu un covor. Aproximativ 40 de minute au stat în casă, timp în care au amenințat-o cu un pistol și pe fiica omului de afaceri. În tot acest timp, cea de-a treia persoană care se afla în locuință, iubita lui Kreiner, se ascundea într-o cameră de la etaj.

După ce s-au verificat camerele de supraveghere, polițiștii au identificat și ce au făcut atacatorii după ce au plecat de la locul crimei. De altfel, capătă contur teoria conform căreia cei trei criminali au acționat organizat, la comandă.
Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni