• PRO TV
  • (P) Cum creezi o vază frumoasă cu flori artificiale?

(P) Cum creezi o vază frumoasă cu flori artificiale?

(P) Cum creezi o vază frumoasă cu flori artificiale?

Florile din plastic sunt acum foarte realiste și în multe cazuri nu pot fi distinse de cele reale. Atâta timp cât cumperi florile artificiale potrivite, desigur!

Cu flori artificiale te gandesti imediat la o planta de plastic intr-un ghiveci ieftin, dar sunt si flori artificiale frumoase in ghiveci. În acest articol vă oferim sfaturi despre florile artificiale în ghiveci.

Vaza cu flori artificiale

In sortimentul elefunstore gasesti buchete complete din compozit. Acestea sunt organizate după schema de culori sau tipul de flori artificiale. Tot ce trebuie să faci este să alegi vaza potrivită. De asemenea, vă puteți umple vaza cu ramuri artificiale, indiferent dacă sunt sau nu asociate cu flori tulpini artificiale. În funcție de tipul de vază, poți alege cu ușurință un aranjament floral potrivit.


Vaza mare

Vrei o vază mare cu flori artificiale? Alege apoi flori artificiale cu tulpina mai lunga si o floare mai lunga. Un buchet de trandafiri artificiali scurti este ușor umbrit de o vază înaltă. Când umpleți o vază mare, alegeți flori artificiale cu tulpină și ramuri. Sunt flori artificiale de marime mare, foarte potrivite pentru o vaza de flori de marime mare. Acestea sunt flori artificiale și ramuri lungi de peste 50 de centimetri, cum ar fi floarea artificială cu gheară de urs, ramura înflorită sau hortensia.


Vază de sticlă

Nici măcar o vază de sticlă cu flori artificiale nu poate lipsi. Mai ales cu un buchet de flori artificiale, o vază de sticlă poate fi foarte frumoasă. O vază de sticlă nu trebuie neapărat să țină cont de culoarea florilor și se potrivește în orice interior.


Vaza alba


O vază albă este absolut la modă! Atât pentru interioarele rustice, cât și pentru cele moderne, o vază cu flori albe umplute cu flori artificiale este o adevărată atragere a ochiului. În timp ce unii aleg un buchet alb într-o vază albă modernă, alții plasează un buchet mixt clasic într-o vază cu flori albe. Ambii sunt simpli creatori de atmosferă în interiorul tău. Un buchet artificial de bujori poate oferi sufrageriei tale o atmosfera romantica. Deci, combinarea unei vaze albe cu flori artificiale poate crea look-uri diferite. Alternarea diferitelor buchete oferă interiorului tău un aspect mereu nou!

Decorați o vază cu flori artificiale

Nu toată lumea este florară. Din acest motiv gama include și buchete artificiale pre-compuse. Dacă ești puțin creativă sau dacă vrei să te testezi, poți decora și tu o vază cu flori artificiale.
Florile artificiale sunt detaliat recreate din materiale diverse, cum ar fi mătase, plastic sau hârtie, pentru a imita aspectul și textura florilor naturale. Aceste opere de artă decorative aduc o notă de frumusețe și viață în orice mediu fără a necesita îngrijiri constante. Cu o varietate bogată de culori și forme, florile artificiale devin o alternativă populară pentru decorarea spațiilor interioare și evenimente speciale. Oferind rezistență în timp și adaptabilitate la diverse stiluri, aceste flori false sunt o opțiune practică și estetică, potrivindu-se perfect în orice decor. Prin durabilitatea lor, florile artificiale devin nu doar elemente decorative, ci și investiții pe termen lung în frumusețea și atmosfera spațiilor în care sunt integrate.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni