• PRO TV
  • Cum își punea acid hialuronic în închisoare Cristi Borcea: „Te adaptezi, n-ai ce să faci”

Cum își punea acid hialuronic în închisoare Cristi Borcea: „Te adaptezi, n-ai ce să faci”

Cum își punea acid hialuronic în închisoare Cristi Borcea: „Te adaptezi, n-ai ce să faci”

Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, are foarte mare grijă de aspectul său fizic. Fostul patron de la Dinamo sfidează „legea vârstei” cu ajutorul intervențiilor estetice și nu este deloc un secret! Iată cum își făcea ritualul de frumusețe pe vremea când se afla în spatele gratiilor!

Gallery

​Pe lângă nenumăratele creme și fiole de hidratare pentru față, Cristi Borcea a ajuns și la intervenții estetice, la care nu a renunțat nici măcar atunci când se afla în închisoare.

Cristi Borcea a fost condamnat, în martie 2014, la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. În iulie 2018, fostul patron de la Dinamo a fost eliberat condiționat, iar de curând a vorbit despre cum se îngrijea în celula sa.

Invitat la podcastul moderat de Viorel Grigoriu, Cristi Borcea a dezvăluit că își cumpăra cremă hidratantă de la magazinul închisorii, că era pensat cu ața de către alți deținuți, se tundea tot la ei, iar atunci când avea permisie se ducea la un medic estetician pentru a-și injecta în față acid hialuronic.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo.

Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a spus Cristi Borcea pentru sursa amintită.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni