• PRO TV
  • Codin Maticiuc, la un pas să renunțe la Danny Trejo pentru Miami Bici 2: „Am început să vorbim cu alții”

Codin Maticiuc, la un pas să renunțe la Danny Trejo pentru Miami Bici 2: „Am început să vorbim cu alții”

Codin Maticiuc, la un pas să renunțe la Danny Trejo pentru Miami Bici 2: „Am început să vorbim cu alții”

Filmul Miami Bici 2 se lansează în cinematografele din România la 24 noiembrie 2023. Codin Maticiuc, care a dezvoltat o colaborate frumoasă cu actorul american Danny Trejo, a dezvăluit că a fost la un pas să renunțe la distribuirea acestuia în filmul românesc. codin

Danny Trejo în Miami Bici 2 este un vis devenit realitate pentru Codin Maticiuc. „E visul meu. Am stat cu el în Los Angeles și vreau să vă zic că arată senzațional”, a mărturisit antreprenorul în podcastul Drive-In with Andrei Niculae.

Gallery

Însă, colaborarea cu renumitul actor era să fie un fiasco din cauza lipsei de seriozitate a managerului acestuia. Maticiuc a explicat cum era să-l lase baltă pe Trejo și ce actori uriași a început să sune pentru a-i coopta în filmul în care a fost producător, alături de Matei Dima (BRomania).

Noi am intrat în contract cu Danny Trejo cu șase luni înainte de a începe filmările și l-am confirmat cu 6 zile înainte de a filma el. Noi filmam deja filmul și nu aveam pe nimeni acolo. Efectiv, eram disperați. Mi s-a părut că răspunde foarte greu managerul lui. Ne-am schimbat și am zis: dă-l în Doamne iartă-mă! și am început să vorbim cu alții”, a spus Codin Maticiuc, adăugând că i-a sunat pe Dolph Lundgren, Chuck Norris și Jean Claude Van Damme, fiindcă „ni se părea că se mișcă greu managementul lui”.

Ei semnaseră și nu-mi dădeau contul să le dau banii”, mai spune Maticiuc. Dar, în final, Danny Trejo a răspuns apelului și totul s-a aranjat, dar cu mare bătaie de cap. Codin Maticiuc a aflat mai multe lucruri despre actorul cu 79 de ani după ce a avut ocazia de a lucra cu el. Printre multe altele - că e „super băiat” și că îi place Robert de Niro ca actor.

Cât a costat filmul Miami Bici 2 și câți bani poate produce

Costurile de producție la Miami Bici 2 au fost mai mari decât cele de la Miami Bici (2020), motiv pentru care veniturile trebuie să acopere cumva investiția. Codin Maticiuc a dezvăluit că pentru realizarea filmului s-au cheltuit 2,2 milioane de euro, bani investiți de el și de alți parteneri care au crezut în proiect.

Miami Bici, filmul din 2020, a avut 552.238 de spectatori în cinema și încasări de 11,6 milioane de lei (peste 2,3 milioane de euro), chiar daca a rulat doar 4 săptămâni în cinema, din cauza pandemiei. De la Miami Bici 2 așteptările sunt mai mari, încasările putând dubla sau chiar tripla investiția.

Vestea bună pentru fanii filmelor lui Maticiuc este că Miami Bici a fost relansat în cinamtografe la 1 noiembrie 2023 și va rula în paralel cu partea a doua, Miami Bici 2.

Din distribuția filmului din 2023 fac parte: Matei Dima, Adina Galupa, George Piștereanu, Codin Maticiuc, Charlotte McKinney (Baywatch), Max Reeves (Babylon), Rene Toledo Jr., Robin D. Stanton, Danny Trejo.

Codin Maticiuc poate fi urmărit şi în serialul Clanul, de la PRO TV și VOYO, dar şi în filme precum Două lozuri şi Ghinionistul, iar BRomania a apărut în Teambuilding, Haita de acţiune şi Romina, VTM.

Fotografii: Getty Images, Facebook/ Codin Maticiuc

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni