• PRO TV
  • Iulia Vântur s-a transformat într-o indiancă veritabilă! Vedeta a cântat și a dansat printre modele la o prezentare de modă: „Frumusețea ta nu are limite”

Iulia Vântur s-a transformat într-o indiancă veritabilă! Vedeta a cântat și a dansat printre modele la o prezentare de modă: „Frumusețea ta nu are limite”

Iulia Vântur s-a transformat într-o indiancă veritabilă! Vedeta a cântat și a dansat printre modele la o prezentare de modă: „Frumusețea ta nu are limite”

De mai bine de zece ani, Iulia Vântur locuiește în India, acolo unde a devenit un adevărat star la Bollywood. Mai mult, succesul româncei a depășit granițele Indiei, iar anul trecut a susținut un turneu în America, alături de Guru Randhawa și Kanika Kapoor doi artiști consacrați.

Gallery

​În India nu a cunoscut doar succesul pe plan profesional, ci și marea dragoste. Iulia Vântur trăiește de câțiva ani o frumoasă și discretă poveste de iubire cu celebrul Salman Khan.

Iulia are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 1,3 milioane de persoane. Recent, românca a postat câteva imagini și filmulețe de la cel mai recent eveniment la care a fost invitată să cânte.

Iulia Vântur a arătat impecabil într-o rochie creată de designerul indian Archana Kochhar. Românca a defilat printre modele și a cântat una dintre piesele sale de succes.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

„Superbă! Felicitări, draga noastră!”, „Frumusețea ta nu are limite!”, „Părul creț și un zâmbet larg și dulce: combinația perfectă de frumusețe”, „Arăți atât de bine”, „Ne-a câștigat inimile cu optimismul ei”, „Ești atât de frumoasă, Iulia! Inteligentă și talentată! Ne mândrim cu tine”, „Sari-ul îți vine perfect”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. Printre ei s-au numărat și câțiva cârcotași care au rugat-o să nu mai cânte în hindi.

„Dacă e româncă ar trebui să cânte în română, pentru că vocea ei nu este foarte bună pentru cântecele indiene”, a scris un utilizator.

„Aș dori foarte mult să te ascult pe tine cum cânți în limba română!. Nu cred că te descurci. Iulia Vântur este româncă, nu indiancă. E prea frumoasa pentru voi!”, a fost răspunsul unei fane.

Filmulețul postat de Iulia de la eveniment a adunat peste 35.000 de vizualizări și mii de inimioare. În 2023, românca a avut agenda plină de evenimente și a vizitat mai multe țări din Europa și Asia.

În mai, Iulia Vântur a cântat pe scena celui mai important festival dedicat filmului indian.

Vedeta s-a numărat printre vedetele care au avut un moment artistic pe scena de la IIFA 2023. Show-ul a fost deschis de artistul indian Sukhbir Singh, iar Iulia Vântur și-a făcut apariția din public. Artista a avut un moment solo, apoi a cântat unul dintre hiturile ei alături de Sukhbir Singh. Vedeta a fost admirată din public de către Salman Khan, care a stat chiar în fața scenei.

Fotografii: Instagram @IuliaVantur

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni