• PRO TV
  • O tânără din România a participat la Miss Univers 2023, dar nu pentru țara noastră. Pe cine a reprezentat în concursul de frumusețe

O tânără din România a participat la Miss Univers 2023, dar nu pentru țara noastră. Pe cine a reprezentat în concursul de frumusețe

O tânără din România a participat la Miss Univers 2023, dar nu pentru țara noastră. Pe cine a reprezentat în concursul de frumusețe

Cea de-a 72-a ediția a concursului de frumusețe Miss Universe a avut loc în El Salvador, iar câștigătoarea a fost desemnată Miss Nicaragua.

Gallery

Între cele 90 de participante, una mai frumoasă ca alta, s-a numărat și o femeie din România, chiar dacă țara noastră nu a participat oficial.

Este vorba despre Blága Tünde (27 de ani), o tânără originară din județul Harghita, care a devenit Miss Ungaria și, prin urmare, a reprezentat țara vecină la concursul de frumusețe Miss Universe 2023.
Finala națională a concursului Miss Univers Ungaria 2023 a avut loc în data de 29 septembrie, iar la competiție au participat 16 tinere. Aleasa juriului a fost o tânără din România, Blága Tünde. Nu este pentru prima dată când aceasta este aleasă ca cea mai frumoasă fată la un concurs de acest gen.
A obținut titlul de Miss Transilvania în 2016, după ce a câștigat și titlul de Miss Earth Ungaria. În anul 2019 a fost invitată la concursul Miss Earth World din Filipine unde a petrecut o lună.
La Miss Universe 2023, Miss Ungaria nu a prins topul 20 al finalistelor.

Foto: Getty, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni