• PRO TV
  • Cântărețul Gică Giurcă a murit, după ce s-a spânzurat în timpul unui apel video cu iubita lui. Mesajul sfâșietor al femeii: „Nu mai am putere”

Cântărețul Gică Giurcă a murit, după ce s-a spânzurat în timpul unui apel video cu iubita lui. Mesajul sfâșietor al femeii: „Nu mai am putere”

Cântărețul Gică Giurcă a murit, după ce s-a spânzurat în timpul unui apel video cu iubita lui. Mesajul sfâșietor al femeii: „Nu mai am putere”

Gică Giurcă, artistul gorjean în vârstă de 41 de ani, a murit la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce, în cursul zilei de vineri, a încercat să se spânzure. Când a făcut gestul necugetat, artistul se afla pe un apel live cu iubita sa.

Gallery

​Gică Giurcă a fost un artist de muzică populară în vârstă de 41 de ani, din Oltenia. Acesta, deși avea o carieră frumoasă, a recurs la un gest total necugetat, în cursul zilei de vineri, 17 noiembrie 2023. Bărbatul, în timp ce vorbea pe un apel video cu iubita lui, despre care s-a spus că l-ar fi părăsit, și-a pus ștreangul de gât și s-a spânzurat de un copac.

Înainte de a recurge la acest gest, bărbatul și-a sunat rudele pentru a le cere iertare. Acestea au fost și cele care l-au dat jos pe artist și au sunat la 112. Echipajul ajuns la fața locului a făcut mai multe manevre de resuscitare, apoi l-au transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, la Secția de Terapie Intensivă. 

„Sunt aici de când s-a întâmplat, la ATI, sunt lângă el, nu este bine deloc, nimeni nu-i dă nicio șansă. Nu vrem să-l deconectăm până nu vedem, poate, o minune. Sunt aici, nu ne-am mișcat de lângă ușă de când s-a întâmplat, am dormit aici. Cu mine era pe live când a făcut ce a făcut. Cu mine se mutase și locuia în ultimul timp. Nu mai am putere la ceea ce am văzut, singura putere e să-l văd viu!

Când eram cu el pe cameră, a sunat-o pe sora lui și pe toată lumea să-și ceară iertare. Sora și cumnatul lui l-au găsit, era pe un islaz, nu în grădină, cumnatul lui i-a desfăcut funia de gât.

El ținea foarte mult la copii, la cele două fete. Cu o seară înainte le-am primit la mine, să fie lângă el, dimineață l-am dus la tatăl lui să-i taie niște lemne, vorbisem că plecăm la pește, era bine, nu avea în gând așa ceva, în niciun caz. Soția lui a venit la spital? Nici măcar nu a călcat!

Am încercat să-l susțin, începuse să învețe pentru școala de șoferi, i-am zis că-i dau mașina, scule pentru evenimente. Eram împreună de un an și ceva. Mi-a scris într-un mesaj: sunt la pământ, nu pot să mai îndur! Era de mult timp în depresie, mama lui a murit anul trecut iar de când a pierdut-o spunea mereu că vrea să se ducă la ea', a declarat iubita lui Gică Giurcă, înainte ca artistul să moară, pentru Star Popular.

Ce mesaj a transmis iubita lui Gică Giurcă, după decesul artistului

Iubita lui Gică Giurcă a refuzat să îl deconecteze pe artist de la aparate, sperând la o minune. Din păcate însă, acesta nu a mai avut nicio șansă, iar în cursul zilei de luni, 20 noiembrie 2023, a încetat din viață. 

Pe rețelele de socializare, iubita lui Gică Giurcă a transmis un mesaj sfâșietor:

„Scoală-te sufletul meu că te iert! Vino acasă lângă mine și copiii tăi, nu trebuia să faci din astea… Te iertam oricum, cum te-am iertat și până acum, tu știai că te iert. Ne-ai lăsat singure pe toate trei, suntem singure pe lume. Fă-te bine și vino acasă. Ne mai certam noi că, na, ca în orice familie sunt certuri dar nu știu ce te-a determinat să faci acest gest. Dumnezeu e cu tine, te iubește, noi te știm puternic. Te iubim!', a transmis fosta concubină pe Facebook.

Fiica lui Gică Giucă, mesaj sfâșietor după moartea tatălui ei

Gică Giurcă era tatăl a două fete absolut minunate. Acestea au rămas acum doar în grija mamei lor, femeia cu care artistul vorbea pe videocall atunci când a recurs la tentativa de sinucidere. Fiica cea mare a acestuia a transmis, la rândul ei, un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 
Tânăra a vorbit despre ultima perioadă din viața artistului, punctând faptul că era din ce în ce mai trist. Mai mult decât atât, se pare că Gică Giurcă și-a dorit să fie mai aproape de mama lui, care murise în urmă cu un an.

„Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta. Ai vrut sa fi lângă Mamaia, dar nu te-ai gândit că Mamaia nu ar fi fost bucuroasă să te vadă așa, mult prea târziu ca să mai vezi cui îi pare rău și cui nu. Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea. Te iubesc și sper să ai grijă de mine așa cum ai făcut-o mereu', a scris tânăra.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni