• PRO TV
  • Andra va cânta Imnul României, înaintea meciului cu Elveția, de pe 21 noiembrie. Primele declarații ale artistei

Andra va cânta Imnul României, înaintea meciului cu Elveția, de pe 21 noiembrie. Primele declarații ale artistei

Andra va cânta Imnul României, înaintea meciului cu Elveția, de pe 21 noiembrie. Primele declarații ale artistei

Federația Română de Fotbal a anunțat, cu puțin timp în urmă, că Andra va fi cea care va intona Imnul României, înaintea meciului cu Elveția.

Gallery

​Echipa Națională de Fotbal a României va intra pe teren marți, 21 noiembrie 2023, împotriva Elveției, în ultima etapă din preliminăriile pentru EURO 2024. Partida se va juca pe Arena Națională, de la ora 21.45 și sunt așteptați 5.000 de suporteri. 

Federația Română de Fotbal a anunțat, cu puțin timp în urmă, cine va fi artista care va interpreta Imnul României, înainte de partida cu Elveția. Aceasta va fi nimeni alta decât Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe ale țării noastre:

“Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranţă, de a ne face să visăm cu toţii acelaşi vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reuşit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiţi milioane de români pasionaţi de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei şi de o ţară întreagă la meciul cu Elveţia, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat celebra cântăreaţă, conform frf.ro.

Sursă foto: Andra/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni