• PRO TV
  • 11.743 de persoane au participat la evenimentul Live Shopping dedicat produselor Cleanance by Eau Thermale Avene

11.743 de persoane au participat la evenimentul Live Shopping dedicat produselor Cleanance by Eau Thermale Avene

11.743 de persoane au participat la evenimentul Live Shopping dedicat produselor Cleanance by Eau Thermale Avene

Joi, 9 noiembrie, pe site-ul protv.ro a avut loc un eveniment live de shopping dedicat produselor Cleanance by Eau Thermale Avene. Mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi, au ascultat sfaturile celor doi experți în frumusețe și au achiziționat, la un preț atrăgător, produsele Avene.

Evenimentul live, marca protv.ro, a fost găzduit de două experte în frumusețe, Marisa Paloma și Oana Ivan. Acestea nu doar că au încercat, în direct, textura produselor Cleanance by Eau Thermale Avene, dar au oferit sfaturi detaliate pentru o rutină eficientă de îngrijire a tenului gras, cu tendință acneică.

Marisa și Oana au explicat în amănunt cui i se potrivesc cel mai bine produsele și cum se folosesc, dar au răspuns și întrebărilor venite de la cele unele dintre 11.743 de persoane care au urmărit sesiune de live shopping. Printre produsele promovate și care au putut fi achiziționate la un preț redus, s-au numărat Cleanance Gel, Cleanance Comedomed, Cleanance Apă Micelară, Cleanance Hydra Cremă, Cleanance Hydra lapte de curățare, Cleanance Women Ser, Cleanance Women cremă de zi nuanțatoare, Cleanance Women cremă de noapte.

În cadrul acestui eveniment, s-a lansat și un produs nou de la Avene, Serul exfoliant A.H.A. de la Cleanance, care ajută la reducerea imperfecțiunilor, a urmelor post-acneice și la diminuarea porilor. Totodată, exfoliază delicat pielea, datorită acțiunii sale keratolitice, stimulând regenerarea pielii.

Produsele Eau Thermale Avene, inclusive gama Cleanance, sunt produse dermatocosmetice și se pot achizitiona exclusiv din farmacii și drogherii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni