• Emisiuni
  • Beauty Buzz
  • La Beauty Buzz, Raluca vă dezvăluie secretele unui ten impecabil, chiar dacă e matur și ce produse Eau Thermale Avène a folosit pentru un efect spectaculos

La Beauty Buzz, Raluca vă dezvăluie secretele unui ten impecabil, chiar dacă e matur și ce produse Eau Thermale Avène a folosit pentru un efect spectaculos

La Beauty Buzz, Raluca vă dezvăluie secretele unui ten impecabil, chiar dacă e matur și ce produse Eau Thermale Avène a folosit pentru un efect spectaculos

Într-un nou episod Beauty Buzz, make-up artist Raluca Paraschiv demonstrează că există soluții pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel matur. Aceasta ne recomandă câteva produse din gama Hyaluron Activ B3, gândită anume pentru pielea lipsită de fermitate, riduri și redarea luminozității.

Gallery

Un ten matur nu înseamnă neapărat o piele lipsită de fermitate, riduri, care și-a pierdut luminozitatea. Îmbătrânirea este un proces natural, firesc și este cunoscut faptul că pielea se regenerează mai greu, dar asta nu înseamnă că nu există soluții.

Vă recomand, de la Avène, câteva produse de îngrijire a pielii din gama Hyaluron Activ B3: cremă de zi, cremă de noapte, ser și cremă de ochi, produse care au fost concepute pentru a acționa asupra cauzei îmbătrânirii și a prelungi viața celulelor”, începe make-artistul emisiunea.

Crema de zi Hyaluron Activ B3 este potrivită pentru persoanele care au riduri și linii fine, piele ternă, care și-a pierdut fermitatea și elasticitatea.

Concentrată în acid hialuronic pur și niacinamide, , crema are o textură catifelată, ușor parfumată, care oferă confort pielii. Aceasta acționează asupra ridurilor, oferă plus de fermitate pielii, precum și un aspect luminos. De asemenea, este o bază de machiaj foarte bună. Se poate aplica atât dimineața, cât și seara, pe față, gât, decolteu  - singură sau după aplicarea în prealabil a serului.

Înainte de a aplica machiajul pe tenul modelului, Raluca folosește serul concentrat cu efect de umplere din gama Hyaluron Activ B3. Acesta are un efect de strângere imediat datorită acidului hialuronic din compoziție. De asemenea, are efect de reumplere pentru piele, iar după 15 zile de utilizare, pielea este mai fermă.

”Ce-mi place foarte mult este că Hyaluron Activ B3 Cremă pentru regenerare celulară este un produs de îngrijire a pielii conceput ecologic, care conține 92% ingrediente de origine natural, iar recipientul de sticlă 100% este reîncărcabil”, menționează Raluca Paraschiv, înainte de a începe machiajul pentru tenul matur.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Beauty Buzz

Articole pentru emisiune Beauty Buzz

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni