• Emisiuni
  • Beauty Buzz
  • Beauty Buzz – Sezonul 3 - Episodul 2: Cum poți să păstrezi strălucirea și aspectul tânăr al tenului cu ajutorul unei rutine anti-age

Beauty Buzz – Sezonul 3 - Episodul 2: Cum poți să păstrezi strălucirea și aspectul tânăr al tenului cu ajutorul unei rutine anti-age

În al doilea episod din sezonul 3 Beauty Buzz, femeile învață chiar în luna lor, martie, cum să-și păstreze tenul strălucitor și fără riduri pentru o perioadă mai îndelungată.

În ce constă secretul ne spune make-up artista Raluca Paraschiv:

„Îmbătrânirea pielii poate fi o adevărată provocare atunci când vine vorba de aplicarea machiajului. Deși formarea ridurilor nu poate fi oprită, cu ajutorul unei rutine anti-age, vei putea să păstrezi strălucirea și aspectul tânăr al tenului pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Secretul constă în servirea nevoilor tenului printr-o hidratare intensă și prin compensarea pierderilor de colagen cu ajutorul unor ingrediente speciale. Există numeroase produse anti-age dedicate, care pot contribui la stimularea producției de colagen, la corectarea semnelor de îmbătrânire și la redarea fermității și luminozității tenului.”

Dana Bratu, Medic Dermatolog, intervine si ne răspunde la urmatoarele întrebări:

  1. Ce este colagenul?
  2. Cum putem stimula producția de colagen la nivelul pielii?
  3. Cum arată un protocol eficient și complet anti-age?

Medicul vorbește despre produse testate care stimulează producția de colagen și contribuie la corectarea ridurilor, la redefinirea contururilor feței și la uniformizarea nuanței pielii, cum ar fi spre exemplu „Crema de zi Liftactiv Collagen Specialist” de la Vichy. Aceasta conține Peptide Pro-Colagen, pentru corectarea semnelor de îmbătrânire a pielii și Vitamina Cg.

Protecția solară este un alt aspect de care trebuie să ținem cont dacă vrem să ne menținem tenul tânăr. UV-AGE DAILY oferă o protecție avansată UVB SPF50, în timp ce ajută la prevenirea apariţiei ridurilor, petelor pigmentare şi stresului oxidativ induse de radiațiile UV şi poluare. Este forumulat cu Niacinamidă, Peptide, Apă Vuclanică Vichy și Fracții Probiotice și are o textură ultra-ușoară, pentru a uniformiza și îmbunătății nuanța tenului.

Articol sustinut de VICHY

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Beauty Buzz

Articole pentru emisiune Beauty Buzz

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni