• PRO TV
  • Ce prețuri sunt la Târgul de Crăciun din Sibiu. Localnicii îi avertizează pe vizitatori: „Tot din supermarket mâncați...”

Ce prețuri sunt la Târgul de Crăciun din Sibiu. Localnicii îi avertizează pe vizitatori: „Tot din supermarket mâncați...”

Ce prețuri sunt la Târgul de Crăciun din Sibiu. Localnicii îi avertizează pe vizitatori: „Tot din supermarket mâncați...”

Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis de vineri, 17 noiembrie, în Piața Mare. Sute de oameni au fost prezenți la eveniment, iar copiii au fost nerăbdători să asiste la aprinderea luminețelor din brad. Chiar dacă au apreciat decorurile, oamenii au rămas șocați de prețurile produselor vândute la târg și au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Cu 15 lei îți poți cumpăra o porție mică de gogoșele, iar cu 25 de lei - o porție mare. Dacă vrei extra topping, mai pui 5 lei la porție. Chipsurile din cartofi (120 de grame), înșirate pe un băț,  sunt 25 de lei. O cafea în târg costă cât la o cafenea în București. Dacă simți nevoia să bei un espresso, trebuie să scoți din buzunar 10 lei, iar pentru un latte 19 lei. 

O porție de mâncare, pe bază de carne de porc, costă între 30 și 40 de lei la Târgul din Sibiu

Gallery

​Un ciolan prăjit, de minim 300 de grame, costă 39 de lei, pentru că este 13 lei suta de grame. Cârnații prăjiți, friptura de porc, ceafa la grătar, coasta, pieptul de pui, toate sunt 13 lei suta de grame. O porție de ciolan cu legume însă, costă 30 de lei, frigăruile sunt 25 de lei, iar cartofii prăjiți sunt 15 lei. Plătești în plus dacă vrei murături, pâine, muștar, hrean, varză sau inele de ceapă, potrivit publicației turnulsfatului.ro.

O porție de două sarmale se vinde cu 35 de lei.

Poți opta și pentru mâncare turcească unde găsești porții între 15 și 30 de lei.

Biscuiți linzer cu gem de caise sunt 7 lei (40 de grame), banana bread cu nucă și scorțișoară costă 11 lei suta de grame, biscuiții cu ciocolată neagră sunt 11 lei, 95 de grame, iar Pavlova 21 de lei suta de grame, menționează sursa citată. 

Un cozonac la Târgul de Crăciun din Sibiu costă între 75 de lei (850 de grame) și 110 lei pentru 1100 de grame.

Mai mulți localnici s-au arătat nemulțumiți de aceste prețuri: 

„Doamne cât de scumpe sunt toate”, „Prețuri ca la Paris”, „Nu e prost ăla care cere”;

„Nu v-ați învățat minte cu porcăria asta de târg? Aceiași buticari șmecherași, aceleași rable de decor.Tot din supermarket mâncați la un preț dublu” ;

„Mai scump e dacă te prinde la poartă cu mâncare de acasă, cică e 100 de lei amenda!

Cu toate acestea, vizitatorii s-au bucurat de extinderea Târgului de Crăciun și în alte spații. Christmas at the Palace a fost o surpriză plăcută pentru sibieni și turiști. Curtea Muzeului Brukenthal este deschisă și amenajată cu căsuțe. Aici sunt locuri pentru făcut fotografii și câteva căsuțe cu vin fiert, ceaiuri, cafea sau mâncare. Dacă preferi mâncarea în stil asiatic, aici o găsești. Orez cu vită, cu ton, somon, creveți, pui sau tofu, picante sau nepicante, cu prețuri între 28 și 37 de lei porția, în funcție de gramaj. Tot aici se vând sandvișuri, cu prețuri cuprinse între 32 și 39 de lei.

Sursă foto: Facebook/ Targul de Craciun din Sibiu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni