• PRO TV
  • Declarațiile unui martor-cheie în cazul asasinării lui Adrian Kreiner! Cine a fost ”Creierul” operațiunii și unde este acum

Declarațiile unui martor-cheie în cazul asasinării lui Adrian Kreiner! Cine a fost ”Creierul” operațiunii și unde este acum

Declarațiile unui martor-cheie în cazul asasinării lui Adrian Kreiner! Cine a fost ”Creierul” operațiunii și unde este acum

La ora actuală, doi dintre cei trei suspecți în cazul asasinării omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost reținuți de forțele de ordine.

Gallery

Cei trei bărbați care, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2023, au pătruns în locuința omului de afaceri Adrian Kreiner și l-au bătut de moarte se numesc Minae Marian Cristian, Zuleam Costinel Cosmin și Ghiță Laurențiu.
Dacă doi dintre aceștia, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost localizați în Scoția și Irlanda de Nord, fiind reținuți de autorități, cel de-al treilea, Cosmin Costinel Zuleam, este încă în libertate.
Potrivit declarațiilor date de un martor-cheie, citat de Gândul, Cosmin Costinel Zuleam a fost, de altfel, ”creierul” operațiunii, fiind ajutat de iubita lui - femeia care a închiriat apartamentul din care a fost supravegheat imobilul omului de afaceri.
Conform sursei citate mai sus, Cosmin Costinel Zuleam se află acum în Belgia, unde a ajuns via Budapeste, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie. La ora actuală, anchetatorii lucrează să determine care a fost, mai exact, rolul iubitei lui Zuleam în crima de la Sibiu.
Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni