• PRO TV
  • Unde se ascund ucigașii lui Adrian Kreiner. Doi dintre ei au fost localizați

Unde se ascund ucigașii lui Adrian Kreiner. Doi dintre ei au fost localizați

Unde se ascund ucigașii lui Adrian Kreiner. Doi dintre ei au fost localizați

Cei trei ucigași ai omului de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați și dați în urmărire. Doi dintre ei au fost deja localizați de oamenii legii. Iată unde de ascund doi dintre cei trei asasini ai milionarului din Sibiu.

Cei trei bărbați care, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, au pătruns în locuința afaceristului Adrian Kreiner și l-au bătut cu bestialitate se numesc Minae Marian Cristian, Zuleam Costinel Cosmin și Ghiță Laurențiu.

Doi dintre ucigașii lui Adrian Kreiner au fost localizați

Potrivit oradesibiu.ro, locațiile presupușilor ucigași ai lui omului de afaceri din Sibiu Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost depistate de anchetatori. Aceștia se ascund în Scoția și Irlanda de Nord.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, au transmis, duminică, reprezentanții IPJ Sibiu, potrivit sursa citată.

Al treilea ucigași este de negăsit

Polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Zuleam Costinel Cosmin, în vârstă de 31 de ani, cel de-al treilea bărbat implicat în crima de la Sibiu, este de negăsit. Autoritățile continuă activitățile specifice pentru localizarea lui.

Cine sunt ucigașii lui Kreiner

Poliția Română a făcut publice identitățile indivizilor care l-au omorât în bătaie pe Adrian Kreiner.

Minae Marian Cristian s-a născut în data de 31.10.1988 în Bechet, județul Dolj. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, poreclit „Pușcărie”, este domiciliat în Zaval, județul Dolj. La data de 19.11.2023, Tribunalul Sibiu a emis mandatul de arestare preventivă nr. 50/UP pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată. Minae ar fi participat la un furt și în anul 2013, fiind condamnat la 5 ani închisoare. Pe atunci, din banii pe care a reușit să îi bage în buzunare, și-a cumpărat o mașină și electrocasnice.

Zuleam Costinel Cosmin s-a născut în același județ, în localitatea Valea Stanciului, la data de 06.05.1992. Individul, în vârstă de 31 de ani, locuia în Horezu Poienari, județul Dolj. Și în cazul lui, Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare pentru omor și două infracțiuni de tâlhărie calificată. Despre Zuleam se crede că ar fi cel care a coordonat gruparea. El este cel care a reușit să părăsească primul țara, împreună cu iubita lui, cei doi fiind duși în afara granițelor de către Ilie Sitariu, bărbatul din Timișoara arestat preventiv la Sibiu. Zuleam ar fi plecat în Belgia la scurt timp după ce Kreiner a decedat la spital.

Ghiță Laurențiu s-a născut în Craiova în 17.02.1988, dar are domiciliul în localitatea Zaval, județul Dolj. Și el a fost dat în urmărire pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două fapte de tâlhărie calificată.

Sursă foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni