• PRO TV
  • Prezentatoarea TV Elaine da Silva a murit însărcinată, la doar 38 de ani. De ce afecțiune suferea

Prezentatoarea TV Elaine da Silva a murit însărcinată, la doar 38 de ani. De ce afecțiune suferea

Prezentatoarea TV Elaine da Silva a murit însărcinată, la doar 38 de ani. De ce afecțiune suferea
Sursa: Instagram

Elaine da Silva și bebelușul ei încă nenăscut au pierit, marți, în urma unei infecții respiratorii. Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului de televiziune din Brazilia, Cançao Nova.

Elaine da Silva era însărcinată în 23 de săptămâni și, în ultimele zile din viața ei, se lupta cu un diagnostic de pneumonie. Reprezentanții postului TV Cançao Nova au anunțat că jurnalista s-a stins din viață, la doar 24 de ore după ce a fost adusă la spital, cu simptome severe de insuficiență respiratorie.

Avea mereu un zâmbet de oferit. Iubea viața, familia ei, pe Maica Domnului din Aparecida, natura, animalele. Era pasionată de jurnalism. Întotdeauna aducea o rază de speranță”, a declarat colegul de rețea Reinaldo César, pentru Revista Quem.

Elaine da Silva s-a stins din viață după o infecție respiratorie  |  FOTO:  Instagram

În vârstă de 38 de ani, Elaine da Silva era căsătorită și avea un băiat de un an, pe nume Leo. Împreună cu soțul ei plănuia să-și numească al doilea băiat Rafael. În urmă cu trei ani, prezentatoarea TV suferise un avort spontan, la prima ei sarcină. Medicii au încercat să-i salveze copilul, efectuând o operație de cezariană, însă a fost în zadar. Ea și soțul ei plănuiau să-și numească primul născut Theo.

În fiecare an, pe data de 24 octombrie, Elaine da Silva și soțul ei îl pomeneau pe fiul lor care nu a reușit să supraviețuiască.


Elaine da Silva avea 15 ani de experiență în jurnalism și prezenta știrile de seară la Cançao Nova.

Fotografii: @santos.elainec

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni