• PRO TV
  • Cine a mers la mormântul Denisei Răducu, la 6 ani de la moartea sa. I-a compus o melodie, iar momentul a devenit imediat viral

Cine a mers la mormântul Denisei Răducu, la 6 ani de la moartea sa. I-a compus o melodie, iar momentul a devenit imediat viral

Cine a mers la mormântul Denisei Răducu, la 6 ani de la moartea sa. I-a compus o melodie, iar momentul a devenit imediat viral

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de manele din România. S-a stins din viață în urma unei maladii grave. Tânăra a lăsat un gol imens în inimile celor apropiați și a tuturor admiratorilor care i-a ascultat piesele.

Gallery

Cum arată mormântul Denisei Manelista, la 6 ani de la moartea ei

Mormântul Denisei Manelista s-a transformat într-un altar plin cu poze, flori și jucări. Cei dragi vor să-i păstreze amintirea vie și astăzi, la 6 ani de la moartea ei.

Cine i-a vizitat mormântul Denisei Răducu

Denisa Răducu s-a numărat printre cele mai apreciate cântărețe de manele de la noi, muzica ei fiind ascultată și astăzi, la 6 ani de la moartea sa. Aceasta era recunoscută pentru bunătatea, talentul, căldura și autenticitatea sa.

Recent, mormântul îndrăgitei cântărețe a fost vizitat de o persoană care a însemnat foarte mult pentru ea. Cel care a mers la mormântul Denisei a fost Ticy, fostul ei partener de scenă. Acesta i-a adus un omagiu celei despre care s-a spus că a fost iubita lui.

Pe contul său de TikTok,  bărbatul a postat un videoclip cu o melodie pe fundal. Ticy face referire la viața omului și la decesul prematur, astfel fanii s-au dus cu gândul că ar fi fost o dedicație pentru Denisa.

Ticy a negat că ar fi avut o relație cu Denisa Răducu: “Nu știu de unde a apărut acest zvon că sunt presupusul iubit sau fost iubit al Denisei. Am crezut că această glumă va lua sfârșit, la un moment dat, având în vedere că nu este adevărat. Dar văd că lucrurile se precipită. Mi se pare exagerat și vreau să lămuresc acest lucru: între mine și Denisa nu a fost o relație de iubire niciodată, noi suntem prieteni și am colaborat profesional”, potrivit redactia.ro.

@ticy #ticy #ticyproduction #denisa #manele #denisaraducu #ticysidenisa ♬ sunet original - TICY

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni