• PRO TV
  • Cine este Mioara, tânăra care seamănă izbitor cu regretata manelistă Denisa Răducu. Cu ce se ocupă

Cine este Mioara, tânăra care seamănă izbitor cu regretata manelistă Denisa Răducu. Cu ce se ocupă

Cine este Mioara, tânăra care seamănă izbitor cu regretata manelistă Denisa Răducu. Cu ce se ocupă

Sosia regretatei maneliste face furori pe TikTok. Mioara lucrează într-un domeniu la care multă lume doar visează.

Denisa Manelista a fost una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică de manele de la noi din țară. Artista s-a făcut remarcată atât prin talentul înnăscut, cât și prin bunătatea pe care o emana.

Cântăreața s-a stins din viața la vârsta de 27 de ani, din cauza unei boli necruțătoare, care i-a răpit toate visele.

Denisa Răducu a rămas vie în rândul fanilor săi, care îi ascultă și astăzi piesele. Melodiile regretatei artiste sunt nelipsite de la petreceri.

Asemănarea izbitoare dintre o tânăra de pe TikTok și regretata cântăreață le-a tăiat tuturor respirația, căci chipul tinerei este aproape identic cu al Denisei Răducu.

Mioara, sosia Denisei, face ravagii pe TikTok, acolo unde este foarte activă și postează foarte des. Tânăra este pilot de profesie și postează o mulțime de videoclipuri de la locul de muncă, moment în care internauții au descoperi-o și au asaltat-o cu mesaje, precizând că seamănă leit cu regretata cântăreață Denisa Manelista.

„Vreau în continuare să trăiesc viața mea și nu viața altcuiva, nu o spun în nume de rău, dar voi pe TikTok ați început. Că viața mea era liniștită”, a scris Mioara, în secțiunea de comentarii, după ce oamenii au început să o asocieze cu Denise, potrivit Click!

Internauții au fost șocați când au văzut ce bine seamănă tânăra cu regretata cântăreață, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Ce asemănare izbitoare cu Denisa, cred că deja te confrunți cu această problemă, să îți spună Denisa...numai bine și zboruri ușoare”, „Eu cred în reîncarnare de când te-am văzut.”, „Ce bine semeni cu Denisa, dar acestă treabă este lucrarea lui Dumnezeu. Tu să fii tu și nu altcineva, să ai grijă de tine” , „Doamne! Să te țină Dumnezeu sănătoasă, că o vedem pe Denisa uitându-ne la tine!”, „Doamne,ce frumusețe de fată!! Fii binecuvântată, fata mea frumoasă!!Te pup și te iubesc!!”, au fost doar o parte din comentariile internauților. (VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

@mio.pilot #fyp #pentrutine ???????? #foryou #romania #mio ♬ original sound - onlyrics


Sursă foto: Facebook/ Denisa Răducu/ Mioara Pilot

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni