• PRO TV
  • Joseph Herscher, artistul cu cele mai inutile invenții. Cum arată „spălătoria auto” pentru oameni

Joseph Herscher, artistul cu cele mai inutile invenții. Cum arată „spălătoria auto” pentru oameni

Joseph Herscher, artistul cu cele mai inutile invenții. Cum arată „spălătoria auto” pentru oameni
Sursa: Instagram

Un tânăr de 38 de ani din Noua Zeelandă a uimit internetul cu invențiile sale. Deși nu vor avea niciodată o aplicare practică, dispozitivele lui Joseph distrează lumea și îi confirmă statutul de entertainer first class.

Gallery

O vorbă românească spune că atunci când nu ai de lucru... e bine să-ți faci. Joseph Herscher e român, fiindcă respectă zicala, neo-zeelandez din naștere, dar cu nume de austriac. Tânărul de 38 de ani inventează gadgeturi complexe care execută sarcini simple, care mai mult te distrează decât îți sunt de folos.

Așa a inventat prima spălătorie auto pentru oameni și, poate, cel mai complex (el zice eficient) ceas deșteptător din lume. Să le luăm pe rând! Vezi VIDEO mai jos!

Pentru a realiza spălătoria pentru oameni drive-thru, Joseph Herscher a folosit materiale ușor de găsit în casa oricui și improvizații spectaculoase, precum doi brazi artificiali, mașinuțe teleghidate, puști cu apă, uscătoare de păr, pături, cărămizi și scripeți.

Probabil că i-au trebuit mai multe zile ca să aibă un experiment reușit cu spălătoria de oameni și câteva săptămâni să pună cap la cap toate piesele pentru „cel mai eficient ceas deșteptător”.

Îmi amintește de Mr. Bean animat”, a comentat cineva. „Trebuie să fie un mod mai ușor de a te da jos din pat”, consideră altcineva. Da, și noi credem la fel. Vedeți VIDEO mai jos!

A ajuns vedetă pe internet cu pasiunea din copilărie

Joseph Herscher și-a descoperit pasiunea neobișnuită în copilărie. În termeni tehnici, ceea ce face el se numește realizarea de mașinării Rube Goldberg (de la celebrul caricaturist american care a desenat gadgeturi complexe care executau sarcini simple în moduri indirecte și complicate). La vârsta de 5 ani, Joseph a realizat prima sa mașină comică cu reacție în lanț, însă nu acela a fost momentul care l-a determinat să-și dedice viața acestui... job.

La vârsta de 20 de ani, tânărul a construit un angrenaj extrem de complex doar pentru a sparge, cu ciocanul, un ou. A filmat totul și a pus clipul pe YouTube. Din acel moment, faima lui a fost internațională și l-a convins să continue pe acest drum.

În prezent trăiește la Londra, unde continuă să creeze mașini ingenioase pentru festivaluri de film, televiziune și artă din întreaga lume.

Fotografii: @josephsmachines

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni