• PRO TV
  • Andra, în YouTube trending cu imnul României, pe Arena Națională. „Vreau să vă mulțumesc”

Andra, în YouTube trending cu imnul României, pe Arena Națională. „Vreau să vă mulțumesc”

Andra, în YouTube trending cu imnul României, pe Arena Națională. „Vreau să vă mulțumesc”

Andra a fost copleșită de reacțiile românilor după seara de marți, când a fost invitată să cânte imnul României înaintea partidei cu Elveția. La 36 de ore după „momentul magic” de pe Arena Națională, artista le-a mulțumit tuturor celor care i-au apreciat prestația de la imn.

Gallery

Andra a intrat în YouTube trending cu un clip emoționant, momentul în care a cântat imnul României pe Arena Națională. Videoclipul, postat pe contul artistei, se află azi pe locul 23 în tendințe, grație celor peste 203.000 de vizionări în ultimele 24 de ore.

Artista a transmis un mesaj de mulțumire, într-un story pe Instagram, în timp ce Cătălin Măruță a apreciat că fanii soției lui sunt „senzaționali”.

Peste două milioane de vizualizări pe Facebook, peste 150.000 de like-uri și peste 15.000 de oameni care au dat share. Băi, oameni buni, sunteți senzaționali”, a spus Cătălin Măruță pe Instagram, în timp ce-și strângea soția în brațe. „Bravo, te iubesc!”, i-a spus prezentatorul TV.

Admiratorii ei au fost încântați și de ținuta în care Andra a cântat în fața unui stadion întreg. „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile!”, a comentat cineva. Vezi clipul mai jos!

Andra a explicat de ce a avut versurile imnului în față

Deși mesajele fanilor au fost în mare parte pozitive, au fost și voci care au criticat-o pe Andra pentru că a cântat imnul României cu versurile în față. Artista a explicat de ce a apelat la această măsură, într-un moment atât de important pentru întreaga națiune.

E un eveniment atât de important și cu atâta lume, încât nu ai cum să mai repeți, nu există o altă dublă ca la videoclip. Nu poți să-ți permiți să faci vreo greșeală, pentru că este imnul României, nu ai cum să greșești. Știu toate strofele, cele 4 care se cântă, le-am cântat de atâtea ori, dar, cu toate astea, nu te poți risca să faci măcar o greșeală. E mult prea important momentul, imnul României este mult prea important ca să-ți permiți să faci vreo greșeală din cauza emoțiilor”, a spus Andra pe Instagram.

Anterior, Andra a răspuns și altei curiozități venite din partea fanilor, aceea dacă a cântat gratis sau pe bani. Andra a oferit un răspuns categoric după România-Elveția.

Fotografii: @andra

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni