• PRO TV
  • Cum arată Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner. „E o minune”, o descria cântăreața pe adolescenta de 15 ani

Cum arată Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner. „E o minune”, o descria cântăreața pe adolescenta de 15 ani

Cum arată Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner. „E o minune”, o descria cântăreața pe adolescenta de 15 ani

Rona Hartner s-a stins din viață, la vârsta de 50 de ani, lăsând în urmă o fiică îndurerată.

Rita Sumalya are 15 ani și este o fire artistică, la fel cum a fost și mama ei. Fata s-a născut în Franța, fiind rodul iubirii dintre cântăreață și dansatorul Rocco Sedano. Acesta provine dintr-o familie numeroasă și are origini argentiniene. De alfel, însăși Rona Hartner a dorit ca fiica ei să aibă un nume deosebit, ca să nu-și uite originile.

Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume”, a menționat ea într-un interviu.

Gallery

Invitată, în iunie 2022, în emisiunea La Măruță, Rona Hartner spunea că își dorește să o aducă pe Sumalya în România, ca să se vadă cu verișorii și cu alte rude.

„Acum fata mea e mai înaltă decât mine. Părul bleu. S-a terminat cu buclele alea blonde. Este în perioada când schimbă, la fiecare două săptămâni, culoarea de păr. Las să o facă acum și nu la 50 de ani. E o minune, mă mir de tot ce descopăr la ea. E foarte creativă. Îi dau un tricou normal și îl face în toate felurile (nr. îl colorează) (...)  Ne e dor de familie, trebuie să ne mai reunim, mai ales că pandemia ne-a ținut separați”, povestea artista. 

În luna mai 2023, Rona a reușit să vină în România împreună cu fiica ei și i-au acordat un interviu lui Teo Trandafir. A fost a doua apariție la TV a fiicei sale în cei 15 ani, după ce prima dată cântăreața a venit cu ea în brațe în platoul La Măruță, când Rita Sumalya era doar un bebeluș. 

„Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare. De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat, deja, în trei filme. Și e basistă”, a povestit Rona Hartner.

Rita a spus că îi plac mai multe genuri de muzică, dar mai mult ascultă metal. În viitor și-ar dori să aibă propria trupă. 

Sursă foto: Facebook, captură video PRO TV/ video YouTube

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni