• PRO TV
  • Vedetele prezinta copiii din viata lor - SUPER GALERIE FOTO

Vedetele prezinta copiii din viata lor - SUPER GALERIE FOTO

Vedetele prezinta copiii din viata lor - SUPER GALERIE FOTO

Vedetele ACASA si PRO TV isi prezinta cu mandrie copiii care fac parte din viata lor, fie ca e vorba despre copiii lor, despre nepoti sau despre fini. Admira-i pe toti intr-o SUPER GALERIE FOTO si afla cum sarbatoresc unii dintre ei ziua de 1 iunie.

Nicoleta Luciu - actrita in telenovela “Iubire si onoare”, micul Zsolt si... tripletii
“Chiar astazi plecam in vacanta, pentru cateva saptamani impreuna cu prietenii. Zsolt este singurul copil din gasca si cu siguranta va fi cel mai rasfatat. Pentru plecare si-a pregatit deja bagajul si asteapta nerabdator sa zboare pentru ca-i place foarte mult cu avionul”.

Ioana Ginghina - actrita in telenovela “Iubire si onoare” si fetita ei, Ruxandra

“O sa petrecem o zi in familie, Ruxandra va fi rasfatata cu bunatati facute de mine, vom merge la locul de joaca din parc. Cadoul este o surpriza chiar si pentru mine ca se ocupa tati de el".

Dana Rogoz, actrita in "Mostenirea" si finuta ei
"Stiti traditia ca la 1 an copilul trebuie sa aleaga trei obiecte de pe o tavita, obiecte care ii anunta intr-un fel viitorul. Ei bine, finuta mea Alexandra a implinit 1 an de curand si a ales, in aceasta ordine: o pensula, un stilou si un aparat de fotografiat. Deci, e clar: ARTISTA! Mama mi-a zis ca eu am ales bani, stilou si verigheta!" a scris vedeta pe blogul ei despre eveniment.

Corespondentul Stirilor Pro Tv, Alex Dima, si fetita lui, Sara
"Pentru noi, 1 iunie e in fiecare zi. Dar, ca sa nu iesim din sabloane si sa nu ratam prilejul de sarbatoare, pe 1 iunie voi chiuli o buna parte din zi de la munca si vom merge sa ne dam in trăncanețe. Asa ne place...ca nu ne-am mai da dusi. Facem si putin shoping (probabil margele si bratari) si vom pranzi la iarba verde. Dupa care somn. Pe seara mergem la o ferma cu animale, langa Bucuresti si mai vedem".

Adriana Stere - Are o fetita, Iulia, de 1 an si 11 luni si un baiat, Cezar, de 3 ani jumate
"Pentru noi, 1 iunie e in fiecare zi cand suntem impreuna acasa. Am sarbatorit asadar in weekendul dinainte, la iarba verde din curtea unor prieteni. Cat despre cadouri… le voi lua, probabil, amandurora, sandalute de vara. Oricum au nevoie! Si iata ca am preluat strategia parintilor mei, care ma daruiau cu paltonas la Craciun (ca-mi trebuia musai) si pantofi la Pasti… Mi se parea nedrept, dar prefer sa nu “stea” sarbatoarea numai in asteptarea cadourilor. Oricum, am avut surpriza, anii trecuti, sa dea la o parte jucaria noua si sa se joace, ore intregi, cu ambalajul…".

Corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, si fetita lui, Carina
"Am sarbatorit 1 iunie in avans, in weekend. Sambata am fost la Snagov la gratar si la piscina. Iar duminica, am fost la echitatie. Fiecare pe calutul lui, ca doar sintem oameni mari deja. O ora a calarit si pe urma am dus-o sa vada cum se mulge vaca si cum stau gainile pe oua, in cuibar. Cadourile de 1 iunie le-a primit sambata de la mine. Animalute si o cutiuta de bijuterii, iar de la bunici un joc".

Intra pe www.acasatv.ro ca sa citesti si despre alte vedete si sa vezi SUPER GALERIA FOTO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni