• PRO TV
  • O nuntă cum n-a văzut Parisul! Cine sunt mirii care au cheltuit 59 de milioane de dolari pentru marele eveniment din viața lor

O nuntă cum n-a văzut Parisul! Cine sunt mirii care au cheltuit 59 de milioane de dolari pentru marele eveniment din viața lor

O nuntă cum n-a văzut Parisul! Cine sunt mirii care au cheltuit 59 de milioane de dolari pentru marele eveniment din viața lor

Un video de la o nuntă de lux, organizată la Paris, a ajuns în centrul atenției pe toate platformele de socializare. Organizarea a costat 59 de milioane de dolari, astfel încât nunta a intrat în istorie, fiind considerată una dintre cele mai scumpe din lume. Mulți s-au întrebat cine sunt mirii care au reușit să epateze.

Mireasa, în vârstă de 26 de ani, este antreprenoarea Madelaine Brockway din Fort Worth, Texas, SUA. Tatăl ei, Robert „Bob” Brockway, este președintele și CEO-ul Bill Ussery Motors, compania-mamă a Mercedes-Benz din Coral Gables și Mercedes-Benz din Cutler Bay, Florida.

Jacob este originar din Nashville și a absolvit Universitatea din Mississippi, în martie 2020. Potrivit LinkedIn, el a lucrat în industia divertismentului. A recrutat oameni talentați pentru Asociația de Muzică Country între 2013 și 2014.

Madelaine și Jacob LaGrone se cunosc de trei ani, iar pe 18 noiebrie 2023 și-au unit destinele la Paris, într-un decor de poveste. Chiar dacă nu sunt celebrități, imaginile de la nunta lor au făcut înconjurul lumii. 

Gallery

„Opera Garnier, una dintre cele mai frumoase locații din Paris, a fost locul unde am găzduit cina de bun venit pentru Madelaine și Jacob. Întreaga experiență a fost influențată de istoria bogată a Operei”, au menționat organizatorii evenimentului. 


Petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Chateau de Villette, unde oaspeții au fost uimiți de decorul alb.

Madelaine a purtat o rochie haute couture și sandale personalizate de la Dior. 

Cina pentru invitați a fost organizată într-o seră, decorată cu lacrămioare.

Pentru dansul mirilor, a fost invitată trupa Maroon5, care a cântat „She Will Be Loved”. 

Toate cheltuielile pentru nuntă se ridică la 59 de milioane de dolari, potrivit The Economic Times.

Mireasa a povestit despre fiecare etapă a evenimentului pe TikTok. Mirii au sosit la Paris cu 5 zile înainte, timp în care au pus la punct ultimele detalii. 

@madelainebrockway Five days before our wedding in Paris at the Chanel Haute Couture Suite. ? #wedding #bride #bridal #bridetobe #2023bride #chanel #fashion #bridalfashion #madelainebrockway #oliviaandlivingeventcontent ♬ chill life - Official Sound Studio

Sursă foto: Instagram/madelainebrockway

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni