• PRO TV
  • Ce spune taximetristul care l-a scos din țară pe Cătălin Cherecheș. Șoferul susține că a trecut granița fără să îl oprească nimeni

Ce spune taximetristul care l-a scos din țară pe Cătălin Cherecheș. Șoferul susține că a trecut granița fără să îl oprească nimeni

Ce spune taximetristul care l-a scos din țară pe Cătălin Cherecheș. Șoferul susține că a trecut granița fără să îl oprească nimeni

Taximetristul care l-a trecut granița pe Cătălin Cherecheș a făcut prime declarații despre interacțiunea pe care a avut-o cu primarul. Noi piste în cazul locației unde s-ar afla primarul fugar.

Gallery

Potrivit autorităților, Cătălin Cherecheș s-ar putea afla în Franța. Acestea au luat legătura cu autoritățile de acolo pentru demararea căutărilor.

Taximetristul care l-a trecut granița pe primarul fugar a făcut primele declarații.

Există mai multe piste cu privire la locația în care s-ar afla edilul orașului Baia Mare. Nu a fost exclusă varianta că primarul s-ar putea afla în Italia, acolo unde se crede că are o locuință, ba chiar mama lui s-ar afla acolo.

Între timp, mai mulți șefi din instituțiile de forță din Maramureș au fost demiși, după ce a ieșit la iveală că edilul a reușit să iasă din țară cu buletinul vărului său.

Se pare că Cherecheș a schimbat două taxiuri pentru a ieși din țară prin vama Petea. Șoferul care l-a trecut granița și l-a dus pe edil în Ungaria a povestit traseul primarului. Acesta susține ca nu a știut niciun moment cine este, de fapt, clientul său.

„Eu nu îl cunosc pe domnul primar. Era doar un drum de-al meu, unul normal, fără să îl ştiu, fără să îl cunosc. A venit în parcare. A fost un simplu client de-al meu. Eu nu îl cunosc pe domnul primar, de unde să îl cunosc? Era un simplu client. Eu din Satu Mare l-am luat în maşină şi am mers cu el până în Ungaria. Sunt un simplu taximetrist, fără să cunosc nimic, era un simplu drum de rutină. Din staţie m-a luat. Nu mi-a zis nimic ieşit din comun”, a declarat taximetristul, pentru un post Tv.

Șoferul a mai adăugat că nu i s-a părut nimic ciudat la comportamentul primarului și nici ofițerilor de la frontieră, care au controlat normal transportul.

Nici soția lui Cherecheș nu a scăpat, aceasta se află în atenția autorităților.

Atribuțiile primarului din Baia Mare au fost preluate de viceprimar. Cătălin Cherecheș a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru corupție.

Judecătorii de la Curtea de Apel din Cluj Napoca au decis, de asemenea, că edilul nu va mai putea fi ales într-o funcție publică timp de cinci ani şi au păstrat sechestru asigurător impus în momentul începerii anchetei.

Soacra lui Cătălin Cherecheş a încercat să o mituiască pe judecătoarea din acest dosar şi a fost prinsă în flagrant în momentul în care îi dădea mamei acesteia suma de 50.000 de euro.

„Pe 24 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit de la instanța competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni