• PRO TV
  • De la spate zici că-i o puștoaică, în realitate are 61 de ani! Ghicești cine e actrița care a întors toate privirile după ce a apărut într-o pereche de colanți mulați pe stradă?

De la spate zici că-i o puștoaică, în realitate are 61 de ani! Ghicești cine e actrița care a întors toate privirile după ce a apărut într-o pereche de colanți mulați pe stradă?

De la spate zici că-i o puștoaică, în realitate are 61 de ani! Ghicești cine e actrița care a întors toate privirile după ce a apărut într-o pereche de colanți mulați pe stradă?

Demi Moore pare să fi descoperit exilirul tinereții sau un chirurg plastician care face pur și simplu minuni. Ajunsă la 61 de ani, actrița și-a păstrat statutul de sex-simbol și continuă să facă furori atât pe covorul roșu, cât și în afara lui.

Gallery

​Recent, paparazzii au surprins-o pe fosta nevastă a lui Bruce Willis pe o străduță din cartierul Studio City, California.

Actrița se întorcea la mașina ei după ce își încheiase ora de yoga, scrie Just Jared. Demi era însoțită de bunul ei prieten, floristul și parfumierul Eric Buterbaugh.

Pentru ora de yoga, Demi a purtat o ținută all black, asortată cu adidași negri și ochelari de soare. Piesa de rezistență a fost geanta neagră de piele, creație a brandului Schiaparelli, care costă aproximativ 9.800 de dolari (circa 45.000 de lei).

La 61 de ani, împliniți în noiembrie, Demi arată spectaculos în colanți, iar trecătorii și-au dat coate atunci când au văzut-o pe stradă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Cu un look natural, fără strop de machiaj, Demi și-a lăsat părul lung pe spate și n-a părut deloc deranjată de prezența paparazzilor. Vedeta a zâmbit în permanență, iar aceștia au pozat-o din toate unghiurile.

Demi Moore, apariție spectaculoasă la CFDA Fashion Awards 2023

La începutul lunii noiembrie, Demi s-a alăturat vedetelor care au pășit pe covorul roșu de la CFDA Fashion Awards 2023. Actrița a strălucit într-o rochie din paiete argintii, de la Carolina Herrera, care i-a pus în evidență silueta fără cusur.

​Chiar dacă nu vorbește despre asta, Demi Moore are mai multe operații estetice. Pe lângă vizitele la medicul estetician, actrița spune că are un stil de viață foarte activ. Demi are o dietă echilibrată, face yoga, pilates și are propria rutină de exerciții fizice de la care nu se abate.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni