• PRO TV
  • Imagine emoționantă cu Bruce Willis, postată de Ziua Recunoștinței. Actorul, care suferă de demență, e în grija familiei

Imagine emoționantă cu Bruce Willis, postată de Ziua Recunoștinței. Actorul, care suferă de demență, e în grija familiei

Imagine emoționantă cu Bruce Willis, postată de Ziua Recunoștinței. Actorul, care suferă de demență, e în grija familiei

Este o legendă a cinematografiei, însă o boală cruntă l-a determinat să se retragă din lumea filmului. La 68 de ani, Bruce Willis suferă de o formă neobisnuita de demență, care provoacă o deteriorare a comportamentului, personalității și limbajului.

Din acest motiv, fostul actor este acum în grija familiei. De ziua Recunoștinței, Willis a petrecut alături de fiicele sale, nefiind foarte conștient de ce se petrece în jurul său. Scout, una din cele patru fete ale sale, a postat un video în care tatăl ei faimos o ține de mâna, emoționându-i pe fanii actorului.

Gallery

​Și soția lui Bruce Willis a postat o imagine alături de întreagă familie, exprimându-și recunoștința pentru “asemenea iubire”.
Foștii prieteni și colaboratori sunt însă șocați să îl găsească pe actor în starea de acum. Glenn Gordon Caron, producătorul serialului de succes din anii ’80 Moonlighting (cunoscut ca “Maddie și David” în România), a povestit experiență sa.

“Senzația mea e că la început și-a dat seama cine sunt. Nu prea mai vorbește… Înainte citea extrem de mult, nu mai face nici asta acum. Când ești lângă el ești conștient că ești lângă Bruce Willis, că e acolo cu tine, dar a dispărut bucuria de a trai”, a povestit acesta.

Anul trecut, Bruce Willis s-a retras din showbiz pe fondul luptei sale cu afazia, afecțiune care determină deteriorarea abilităților de limbaj ale pacientului. Apoi, în martie, familia sa a anunțat că boala lui a „progresat” și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni