• PRO TV
  • Emma Heming, soția lui Bruce Willis, noi detalii despre boala de care suferă fostul actor: „Mă lupt cu vinovăția”

Emma Heming, soția lui Bruce Willis, noi detalii despre boala de care suferă fostul actor: „Mă lupt cu vinovăția”

Emma Heming, soția lui Bruce Willis, noi detalii despre boala de care suferă fostul actor: „Mă lupt cu vinovăția”

Lucrurile nu stau deloc prea bine pentru Bruce Willis, după ce a fost diagnostic cu demență. Soția acestuia, Emma Heming, a făcut noi dezvăluiri despre perioada mai puțin fericită pe care o traversează ea și întreaga familie.

Gallery

​Boala de care suferă Bruce Willis este una care afectează atât persoana bolnavă, cât și persoanele apropiate acesteia. Din nefericire, pe lângă toate stările prin care trece din cauza situației în care se află Bruce Willis, Emma Heming se simte vinovată și din cauza sectorului financiar.

Boala lui Bruce Willis creează stări neplăcute apropiaților

În cadrul unui interviu acordat pentru publicația Marie Shriver’s Sunday Paper, Emma a mărturisit că, de fiecare dată când se simte copleșită de situația în care se află, se bucură de câte o escapadă, care o ajută să se repună pe picioare.

Mai mult decât atât, partea financiară o ajută și ea în această privință și este conștientă de faptul că alte persoane, care trec prin aceeași situație precum ea, nu își permit acest lux.

„Mă lupt cu vinovăția, știind că am resurse pe care alții nu le au. Eu am ocazia să pot să plec într-o drumeție și să îmi limpezesc mintea, ceea ce nu multe persoane care îngrijesc bolnavi de demență pot să facă.

Când ceea ce împărtășesc despre călătoria familiei noastre atrage atenția presei, știu că există multe mii de povești nespuse, neauzite, fiecare dintre ele meritând compasiune și îngrijorare. Sper doar că ceea ce aleg să arăt lumii îi va ajuta și pe alții care se află în aceeași situație”, a spus aceasta.

Soția lui Bruce Willis, din ce în ce mai încrezătoare în legătură cu starea acestuia

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an, iar momentul a fost unul extrem de greu pentru toți cei care îl cunoșteau și nu numai. Cu toate acestea, după ce a învățat ce trebuie să facă și după ce a acceptat situația, Emma a început să fie mai pozitivă.

„Am mult mai multe speranțe astăzi decât am avut după ce Bruce a fost diagnosticat pentru prima dată. Înțeleg mai bine această boală acum, mai ales că sunt și conectată la o comunitate incredibilă, care îmi oferă sprijin constant”, a mai dezvăluit soția fostului actor.

 

Sursa foto: Instagram, Profimedia Images, Getty Images  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni