• PRO TV
  • Fiica lui Bruce Willis a postat imagini incredibile din timpul travaliului. Rumer Willis a născut acasă

Fiica lui Bruce Willis a postat imagini incredibile din timpul travaliului. Rumer Willis a născut acasă

Fiica lui Bruce Willis a postat imagini incredibile din timpul travaliului. Rumer Willis a născut acasă

Rumer Willis, fiica cea mare a lui Bruce Willis, a născut acasă în luna aprilie, iar acum a distribuit pe rețelele sociale imagini din timpul travaliului. Tânăra actriță a adus pe lume primul ei copil în același mod în care s-a născut ea. Vezi poze în galeria foto!

Demi Moore, prima soție a lui Bruce Willis, a născut acasă toate cele trei fiice ale lor. Rumer, fiica cea mare a actorilor, a ales aceeași metodă de a aduce pe lume propriul copil, fetița Louetta Isley.

Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, Rumer Willis a postat imagini impresionante surprinse în timpul travaliului și la scurt timp după nașterea micuței.

Tânăra de 34 de ani a dezvăluit cât de privilegiată de simte acum, când este mamă.

Te-am așteptat și te-am visat toată viața. Ești mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Mi-ai schimbat viața în cel mai profund mod. Este privilegiul și onoarea vieții mele să fiu Mama ta și voi face totul și orice pentru tine mereu. Sper să nu încetezi niciodată să vrei să dormi lângă mine sau să faci baie cu mine”, a scris Rumer pe Instagram.


 

Alături de ea în acele momente au fost soțul ei, Derek Richard Thomas, surorile ei mai mici, Scout și Tallulah, și mama Demi Moore.

Admiratorii actriței au fost topiți de gestul ei rar: „Acestea sunt fotografii incredibile! Sunt în lacrimi! Îți mulțumesc că ți-ai arătat vulnerabilitatea și le-ai împărtășit! La mulți ani de Ziua Mamei și ție”, a scris o admiratoare.

Bruce Willis este un bunic fericit, după grelele încercări prin care a trecut în ultima perioadă. Actorul din Greu de ucis a fost diagnosticat cu o formă de demență, dar se bucură de sprijinul întregii sale familii.

Fotografii: Getty Images/@rumerwillis

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni