• PRO TV
  • Biograful Omid Scobie a dezvăluit porecla „secretă” a prințesei Kate și a lansat un atac dur la adresa viitoarei regine: „Se împiedică adesea în cuvinte”

Biograful Omid Scobie a dezvăluit porecla „secretă” a prințesei Kate și a lansat un atac dur la adresa viitoarei regine: „Se împiedică adesea în cuvinte”

Biograful Omid Scobie a dezvăluit porecla „secretă” a prințesei Kate și a lansat un atac dur la adresa viitoarei regine: „Se împiedică adesea în cuvinte”

O nouă carte este pe cale să agite spiritele în interiorul Casei Regale Britanice. Autorul ei este Omid Scobie, colaborator de lungă durată al prințului Harry și al lui Meghan Markle. Biograful a lansat anterior o biografie despre familia Sussex intitulată „Finding Freedom” (n.red „În căutarea libertății).

Gallery

Recent, Omid Scobie a împărtășit un extras din noua sa carte: „Endgame”, în care a făcut mai multe afirmații explozive care o au în prim plan pe Kate Middleton, soția lui William.

Acesta a lansat un atac dur la adresa viitoarei regine, despre care spune că este „rece” și „lucrează cu jumătate de normă”.

În carte, care a fost deja publicată în Australia, el prezintă o imagine deloc măgulitoare a Prințesei de Wales.

Biograful scrie că nevasta lui William și-a câștigat porecla „Katie Keen” („Katie dornica”), deoarece biroul de presă al palatului îi ascunde volumul de muncă, care se pare că este mai mic, spunând că este „dornică să învețe”.

El susține că asistenții sunt „vigilenți” atunci când vine vorba de volumul ei de muncă, susținând că nu vor să o forțeze prea tare.

Omid spune că nevasta lui William are mult mai puține sarcini decât ceilalți membri ai familiei regale și că aceasta „nu intenționează să își mărească volumul de muncă timp de 10-15 ani până când copiii ei vor fi mari”.

„Și răposata regină avea perioade când era liberă pe parcursul anului pentru a se odihni, dar era cunoscută și pentru faptul că desfășura cel puțin trei sute de angajamente anual. Sursele au declarat că pentru Kate pe primul loc este familia, apoi datoria sa față de Coroană”, scrie biograful în cartea sa, potrivit The Sun.

Omid o cataloghează, de asemenea, pe viitoarea regină drept „rece" și susține că, în ciuda faptului că este o susținătoare a sănătăți mintale, Kate „a ignorat strigătele de ajutor ale lui Meghan” și nu a avut „niciun interes să fie prietenă cu cumnata ei”.

Omid mai spune că Meghan s-a simțit „singură și izolată” și a apelat la Kate pentru „un cuvânt de încurajare, inclusiv pentru dificultățile ei emoționale din timpul sarcinii”.

Făcând comparații între cele două femei, el spune că Kate nu este cunoscută pentru „leadership-ul și natura ei extrovertită”, spre deosebire de Meghan, și că nevasta lui William a avut cinci secretari particulari în șase ani, deoarece se pare că aceștia au găsit rolul „neinspirat și frustrant”.

Cele două nu s-au înțeles niciodată, iar Omid mai scrie în „Endgame” că Kate „tremura în glumă” ori de câte ori era menționat numele lui Meghan.

În plus, el susține că Prințesa de Wales „se împiedică adesea în cuvinte” atunci când vorbește în public și că nu și-a dorit să apară la Blue Peter în 2019, descriind-o ca pe un „sac de nervi”, care era „mult în afara zonei sale de confort”.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni