• PRO TV
  • Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 5: Makeover – Încearcă și tu un look îndrăzneț

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 5: Makeover – Încearcă și tu un look îndrăzneț

Beauty Buzz – Sezonul 2 - Episodul 5: Makeover – Încearcă și tu un look îndrăzneț

Un machiaj îndrăzneț nu doar că îți va da mai multă încredere în tine, dar te va face și să ieși în evidență cu ușurință.  

Gallery

​Primul pas pentru realizarea oricărui machiaj este reprezentat de pregătirea tenului, curățarea și hidratarea lui, urmând aplicarea unei baze de machiaj, în funcție de tenul fiecărei persoane.

Vor fi acoperite, cu un corector, zonele cu mici imperfecțiuni și se va aplica fondul de ten, urmând conturarea tenului. Urmează aplicarea unei baze de machiaj pentru pleoape și fixarea ei cu o pudră fără pigment.

Pentru machiajul ochilor, se va începe cu construcția unei schițe, trasând linii fine, cu un fard mai închis la culoare. Peste, se va trasa o linie cu un creion, fiind fixat cu farduri de aceeași culoare.

Pentru definire, se va folosi un fard cremos, urmând ca, peste, să fie aplicat un rad deschis la culoare. Următorul pas reprezintă folosirea mascarei și aplicarea genelor false. Se va aplica puțin pigment în colțul ochiului, dar și linia de eyeliner și tuș, pe linia inferioară.

După stilizarea sprâncenelor, se va aplica fardul de obraz, urmând conturarea buzelor și aplicarea unui ruj nude. La final, machiajul se fixează cu un spray special.

Tips & Tricks

Rujurile mate și cele rezistente la transfer nu trebuiesc folosite prea des în sezonul rece, deoarece buzele se deshidratează mult mai ușor din cauza frigului.

Persoanele care nu au ochii foarte mari pot Evita folosirea creioanelor închise la culoare, pe partea interioară a ochiului, pentru a nu-i micșora și mai mult.

Persoanele care au sprâncenele închise la culoare pot înlocui fardurile negre pentru sprâncene cu farduri mai deschise.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni