• PRO TV
  • Iulia Vântur a recunoscut cum este tratată, de fapt, de familia lui Salman Khan și ce decizie a luat vis-a-vis de părinții ei, din această cauză: „Mă face să mă simt...”

Iulia Vântur a recunoscut cum este tratată, de fapt, de familia lui Salman Khan și ce decizie a luat vis-a-vis de părinții ei, din această cauză: „Mă face să mă simt...”

Iulia Vântur a recunoscut cum este tratată, de fapt, de familia lui Salman Khan și ce decizie a luat vis-a-vis de părinții ei, din această cauză: „Mă face să mă simt...”

Iulia Vântur locuiește în India de aproximativ zece ani și face naveta București-India destul de des. Cu toate acestea, preferă să țină pentru ea anumite aspecte ale vieții personale și multă lume se întreabă dacă ceea ce trăiește este chiar așa de frumos pe cât pare.

Gallery

Iulia Vântur trăiește o viață de poveste de când s-a mutat în India, pentru a fi alături de iubitul ei, Salman Khan. Românca este atât de mulțumită de viața de acolo, încât ar vrea să facă o schimbare importantă.

Iulia Vântur vrea să își ia părinții în India

Chiar dacă are o carieră strălucită în India și o relație care pare să meargă din ce în ce mai bine, Iulia Vântur are și un motiv de tristețe. Mai exact, aceasta și-ar dori să fie mai aproape de părinții ei și încearcă să îi convingă să plece din țară.

Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici mai mult, însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a spus Iulia Vântur, conform Viva.

Ceea ce a făcut-o pe Iulia să se gândească la acest lucru a fost chiar modul în care aceasta este tratată de familia partenerului ei.

Iulia Vântur este, cu adevărat, parte din familie

Deoarece a venit dintr-o țară cu o cultură extrem de diferiul

ită, Iulia Vântur a trebuit să se adapteze tradițiilor țării în care s-a mutat și a trebuit să învețe inclusiv limba, pentru a se putea înțelege cu cei din jur.

Cu toate acestea, a fost primită cu brațele deschise de familia lui Salman Khan și are doar cuvinte de laudă la adresa lor.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a «adoptat» și pentru care sunt foarte recunoscătoare, care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni