• PRO TV
  • Rinda Hartner, declarații sfâșietoare după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România: „Păstrați-o în memorie așa cum era ea!”

Rinda Hartner, declarații sfâșietoare după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România: „Păstrați-o în memorie așa cum era ea!”

Rinda Hartner, declarații sfâșietoare după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România: „Păstrați-o în memorie așa cum era ea!”

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns astăzi, 29 noiembrie 2023, în București. Sicriul în care vedeta își doarme somnul de veci a fost deja depus la la capela Cimitirului Bellu Catolic și va rămâne acolo până pe data de 1 decembrie.

Gallery

​Rona Hartner s-a stins din viață la data de 23 noiembrie 2023, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Aceasta și-a petrecut ultimele momente într-un spital din Toulon, Franța, în compania surorii sale, Rinda, și a fiicei sale, Rita Sumalya. 

Astăzi, 29 noiembrie 2023, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a ajuns la București. În momentul în care a fost depus la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală, redacția Gândul a vorbit cu Rinda Hartner, care a făcut o serie de declarații sfâșietoare, cu lacrimi în ochi:

„Păstrați-o în memorie pe Rona așa cum era, cu sufletul ei bun și cu poftă de viață! Dacă fiecare om ar putea să fie un pic mai bun, poate că s-ar mai îmbunătăți și restul lumii”, a spus Rinda Hartner.

Întrebată cum a fost Rona Hartner în ultimul moment din viața ei, Rinda a spus:
„A fost senină, s-a luminat la față, a zâmbit și a plecat”, a spus sora artistei pentru sursa citată.

Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner

Conform informațiilor oferite de sora artistei, slujba  de înmormântare va avea loc vineri, pe 1 decembrie, la ora 12:00.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda Hartner, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni