• PRO TV
  • În ce condiții stă Mama Geta la magazinul din Hațeg. Getuța Sterp nu a mai suportat să o vadă că stă în frig și a făcut un gest impresionant pentru cea care i-a dat viață

În ce condiții stă Mama Geta la magazinul din Hațeg. Getuța Sterp nu a mai suportat să o vadă că stă în frig și a făcut un gest impresionant pentru cea care i-a dat viață

În ce condiții stă Mama Geta la magazinul din Hațeg. Getuța Sterp nu a mai suportat să o vadă că stă în frig și a făcut un gest impresionant pentru cea care i-a dat viață

Frații Sterp au o relație foarte bine închegată cu mama lor și au grijă ca femeia să beneficieze de tot confortul, chiar și la magazinul din Hațeg, acolo unde mama Geta vinde produse pe bază de lapte de capră.

Getuța Step i-a plătit pe ascuns curentul mamei sale, doar să nu o mai vadă că stă în frig, la magazin

Getuța Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

Recent, sora lui Culiță a mers în vizită la magazinul mamei sale și a rămas uluită să vadă că aceasta nu mai stă în frig, după ce i-a plătit curentul.

Aceasta a precizat că mama Geta preferă să stea în frig, ca să nu plătească curentul. Fiica ei cea mică s-a gândit să facă un gest frumos și i-a plătit chiar ea curentul.
Getuța a fost bucuroasă să vadă că mama ei are căldură în magazin și nu mai face nazuri.

„Doamne, unde să scriu? Am venit la mama la magazin și are căldură în magazin. Nu pot să cred! Numai în frig stă de obicei. Spune că ei nu îi trebuie căldură, că trebuie să plătească curent.

Eu i-am spus că îi plătesc eu curentul, numai să își bage ală în priză. Acum are căldură, deci trebuie să-mi fac o cruce pentru că are căldură.”, a spus Getuța Sterp pe TikTok.

@geta.sterp @MAMA GETA ♬ sunet original - Geta Sterp

Sursă foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni