• PRO TV
  • FOTO Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner de la cimitirul Bellu, acolo unde a fost depus sicriul artistei

FOTO Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner de la cimitirul Bellu, acolo unde a fost depus sicriul artistei

FOTO Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner de la cimitirul Bellu, acolo unde a fost depus sicriul artistei

Miercuri, trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România și a fost depus la cimitirul Bellu, acolo unde va avea loc și înmormântarea artistei.

Gallery

Rona Harner a murit pe 23 noiembrie 2023, în Franța, în urma unei afecțiuni îndelungate. Familia a adus-o în țară pentru înmormântare, iar trupul neînsuflețit se află la capela Cimitirului Bellu, unde oamenii care au cunoscut-o pot să-și ia rămas bun de la ea.

La capelă s-au aflat Reon Hartner, fratele actriței, și sora acesteia, Rinda Hartner, dar și colegi de breaslă, prieteni și fani. De altfel, sora Ronei s-a ocupat de un priveghi și în Franța, acolo unde cunoscuții și admiratorii au putut să-și ia rămas bun pentru totdeauna.

La capela de la Bellu, sicriul actriței a fost acoperit de poze ale Ronei, dar și de flori: crini, trandafiri, crizanteme.

Poza de la căpătâi este cu Rona veselă, într-un costum tradițional, afișând zâmbetul ei contagios.

Rona Hartner va fi înmormântată vineri, pe data de 1 decembrie 2023, la ora 12:00. Regretata artistă va fi îngropată la Cimitirul Belu din București, acolo unde ea și-a dorit să fie, deoarece și-a cumpărat loc de veci imediat după ce problemele sale grave de sănătate au reapărut.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni