• PRO TV
  • Una mai frumoasă decât alta! Vedetele din România au făcut spectacol în port popular: “Nu apreciem suficient țara pe care o avem”

Una mai frumoasă decât alta! Vedetele din România au făcut spectacol în port popular: “Nu apreciem suficient țara pe care o avem”

Una mai frumoasă decât alta! Vedetele din România au făcut spectacol în port popular: “Nu apreciem suficient țara pe care o avem”

Vedetele din România au făcut spectacol pe rețelele de socializare de Ziua Națională. S-au pozat în haine tradiționale, spre încântarea fanilor, care au apreciat gestul lor.

Anca Serea și fiica ei, Sarah, au impresionat cu ținutele lor populare. Cele două s-au lăsat filmate în Muzeul Satului și au primit o mulțime de complimente. Anca Serea a transmis și un mesaj cu aceasta ocazie:

“La mulți ani, români! La mulți ani, România! Țara în care m-am născut și în care mă bucur de pace, sunt mândră că aici am devenit mamă de șase minuni, că fetele și băieții mei au crescut și s-au format aici, că aici învață și își petrec vacanțele...Nu de puține ori simt că nu apreciem suficient țara pe care o avem și cu minunile din ea. Ar trebui să o sărbătorim zilnic, să îi fim recunoscători că ne găzduiește și ne ocrotește. Oricât de greu ne-ar fi, oriunde ne-am afla, familia și țara rămân numai una. Vă îmbrățișam, eu și cu mândra mea, oriunde v-ați afla, frați și surori români!”, a scris Anca Serea.

Nici Adelina Pestrițu nu a ratat ocazia de a arăta cât de mândră este că s-a născut în România. Aceasta a petrecut Ziua Națională la munte, în port tradițional și cu preparate românești.


Andra a fost și ea complimentată. “La mulți ani celei mai frumoase româncuțe… la mulți ani ție, Andra! La mulți ani, România!”

Theo Rose a pregătit și ea un look special de Ziua Națională.

​Dorian Popa a abordat puțin… diferit problema :)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)


Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi și alte vedete de Ziua Națională.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni