• PRO TV
  • “Beyonce e albă acum?” Primele imagini cu diva după ce s-a zvonit că și-ar fi albit pielea

“Beyonce e albă acum?” Primele imagini cu diva după ce s-a zvonit că și-ar fi albit pielea

“Beyonce e albă acum?” Primele imagini cu diva după ce s-a zvonit că și-ar fi albit pielea

De când are părul blond platinat, sau chiar aproape alb, Beyonce stârnește o mulțime de reacții controversate pe internet. Artista a afișat noul look la premiera filmului ei, Renaissance, din Los Angeles, pentru ca, ulterior, să facă vâlvă și la Londra.

Beyonce face acum furori și în cinematografe. Diva a lansat filmul despre albumul și turneul ei mondial Renaissance, ocazie cu care și-a făcut și o schimbare de look. Cântăreața are acum părul blond platinat, iar fanii spun că pielea ei are și o nuanță mult mai deschisă decât până acum.

Speculațiile au mers atât de departe încât ăștia au acuzat-o că și-ar fi albit pielea. Cei mai mulți sunt însă de părere că Beyonce pare mai albă din cauza noii culori de păr și… poate și folosește un fond de ten într-o nuanță mai deschisă.


La premiera de la Londra, Beyonce și-a făcut apriția în doua ținute spectaculoase. Diva a purtat un outfit argintiu din paiete și o ținută neagră, care i-a lăsat picioarele la vedere.

​Sursa foto: Beyonce.com


La eveniment și-a făcut apariția și Taylor Swift, care a arătat fabulos într-o rochie argintie.

​Sursa foto: Getty Images


Fanii nu s-au putut abține însă de la comentarii. Pentru cei care întreabă „Este albă acum?” Nu, nu este. Părul alb și tipul de lumină folosit în ședința foto îi fac pielea să arate palidă… Dacă vă uitați la fotografii mai vechi de pe scenă, de exemplu, vedeți că și acolo culoarea pielii ei în lumina scenei este tot palidă. De asemenea, tipul de filtru pe care îl are fotografia o face și acesta să para că are pielea mai albă. Deci încearcă să pară albă? Nu!”, a comentat o fană.

Gallery

​Sursa foto: Beyonce.com, Instagram, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni