• PRO TV
  • Leo de la Roșiori și Carmen Chindriș sunt în trending cu piesa „Tinerețe”. Reacția fanilor: „Clipul este o lecție, am plâns la sfârșit”

Leo de la Roșiori și Carmen Chindriș sunt în trending cu piesa „Tinerețe”. Reacția fanilor: „Clipul este o lecție, am plâns la sfârșit”

Leo de la Roșiori și Carmen Chindriș sunt în trending cu piesa „Tinerețe”. Reacția fanilor: „Clipul este o lecție, am plâns la sfârșit”

Piesa „Tinerețe”, lansată în data de 1 decembrie de către Leo de la Roșiori și Carmen Chindriș, se află acum pe locul 7 în topul videoclipurilor populare din România, pe YouTube. Fanii sunt extrem de entuziasmați de această colaborare.

Taraful Rutenilor, Carmen Chindriș și Leonard Mardale (Leo de la Roșiori) au lansat împreună piesa „Tinerețe”, care urcă tot mai sus în topul celor mai vizionate clipuri din România. În patru zile de la apariția videoclipului pe YouTube, acesta a înregistrat aproape 300.000 de vizualizări. Fanii s-au arătat încântați de această colaborare: „Vă mulțumim Carmen și Leo, pentru minunatul clip și pentru versurile ce ajung în inimile noastre. L-am privit și am plâns la sfârșit, clipul este o lecție, să avem grijă de dragostea care apare în viața noastră, ca să nu-i ducem dorul mai târziu”;

„Din punctul meu de vedere e cel mai bun videoclip din ultimul an din industria muzicală românescă ! Felicitări echipei ! Melodia e extraordinară !”;

„Așa frumusețe de piesă. Wow. Vă ador”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor. 

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au mare succes la public. Artiștii sunt foarte căutați pentru nunțile din România. Ei cer un onorariu de peste 10.000 de euro, la care se adaugă costurile de transport și cazare, scrie gandul.ro. În funcție de numărul de ore pe care îl petrece la eveniment, și onorariul lui Leo de la Roșiori se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Gallery

Sursă foto: Instagram/ carmenchindris

Facebook/ Leo de la Roșiori Oficial 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni