• PRO TV
  • Narcisa Balaban, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a ajuns la Poliție în mijlocul nopții. De ce a recurs la acest gest

Narcisa Balaban, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a ajuns la Poliție în mijlocul nopții. De ce a recurs la acest gest

Narcisa Balaban, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a ajuns la Poliție în mijlocul nopții. De ce a recurs la acest gest

Narcisa Balaban, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul „Narcisa a lui Guță”, a ajuns la secția de poliție, după ce un bărbat i-a trimis mai multe mesaje amenințătoare atât ei, cât și fiului său, Albert.

Gallery

​Narcisa Balaban și Nicolae Guță au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale anilor 2000. Cei doi, deși susțineau că se iubesc necondiționat, s-au certat de nenumărate ori în public, în cadrul unor emisiuni mondene la care erau invitați la acea vreme. De cele mai multe ori, conflictele din relație apăreau atunci când manelistul o înșela pe femeie cu domnișoarele care dansau în videoclipurile lui.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, cu toate că au împreună un băiat: Albert. Acesta, care acum are 17 ani, nu simte lipsa tatălui său deoarece Nicolae Guță a decis să îi fie alături chiar și după despărțirea de Narcisa. 

De ce a ajuns Narcisa la Poliție în toiul nopții

Narcisa Balaban ar fi ajuns în urmă cu două zile la Secția de Poliție, după ce un bărbat a cărui identitate nu a fost făcută publică ar fi amenințat-o în nenumărate rânduri. Individul i-ar fi trimis atât ei, cât și lui Albert, mai multe mesaje jignitoare, care s-ar fi putut concretiza într-o tragedie. 

Momentan, Narcisa a preferat să nu vorbească public despre acest subiect, însă își dorește să aibă parte de protecție din partea autorităților. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni