• PRO TV
  • Sebastian Stan se pregătește să interpreteze rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Actorul român se bucură de succes la Hollywood

Sebastian Stan se pregătește să interpreteze rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Actorul român se bucură de succes la Hollywood

Sebastian Stan se pregătește să interpreteze rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Actorul român se bucură de succes la Hollywood

Sebastian Stan, nominalizat la Emmy și Globul de Aur, a fost selectat pentru rolul tânărului Donald Trump în filmul biografic „The Apprentice”. Filmările, coordonate de regizorul iranian Ali Abbasi, sunt în desfășurare.

Cunoscut pentru apariția sa în serialul „Pam & Tommy” (2022), actorul român Sebastian Stan (41 de ani) se bucură de succes la Hollywood. Recent, a fost ales pentru rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Producția va spune povestea tânărului Trump, care și-a început afacerea imobiliară în New York în anii 1970 -1980.

Gallery

​Citește și: De ce a apărut Donald Trump în filmul „Singur acasă”

Din distribuție mai fac parte: Jeremy Strong, câștigătorul Emmy și Globul de Aur (Succession) și Maria Bakalova, nominalizată la Oscar (Borat Subsequent Moviefilm). Actrița de origine bulgară va interpreta rolul lui Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, potrivit deadline.com.

Ali Abbasi, regizorul filmului, se poate mândri cu 18 trofee câștigate și 34 de nominalizări la festivaluri importante de film. În 2018, a câștigat premiul „Un Certain Regard Award” la Cannes cu filmul „Border”.

Sebastian Stan este născut în Constanța. Imediat după Revoluție, s-a mutat cu mama lui, profesoară de pian, la Viena. Au locuit acolo trei ani, apoi au plecat în Statele Unite ale Americii. La 12 ani s-a mutat la New York și a studiat la Rutgers Mason Gross School of the Arts. A debutat în filme la o vârstă fragedă, iar primul rol l-a avut în pelicula “71 Fragments of a Chronology of Chance”.

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni