• PRO TV
  • Sebastian Stan, pe urmele lui Tommy Lee într-un serial despre viața privată a muzicianului

Sebastian Stan, pe urmele lui Tommy Lee într-un serial despre viața privată a muzicianului

Sebastian Stan, pe urmele lui Tommy Lee într-un serial despre viața privată a muzicianului

Sebastian Stan a fost confirmat în distribuția unui serial care se va concentra pe viața privată și scandaloasă a unuia dintre cele mai savuroase cupluri din showbiz-ul internațional: Pamela Anderson și Tommy Lee.

Actorul de origine română va juca rolul lui Tommy Lee într-o miniserie produsă pentru platforma de streaming Hulu. Sebastian Stan o va avea alături pe actrița Lily James, care va interpreta rolul starului din Baywatch, Pamela Anderson, scrie Deadline.

Serialul se va concentra pe relația dominată de scandaluri a celor doi, inclusiv episodul infam al dezvăluirii unor imagini intime din dormitor. În 1995, o casetă sustrasă din casa lor, care conținea imagini filmate în timpul lunii de miere, a fost dezvăluită în spațiul public.

Profil de celebritate - Sebastian Stan

Pentru a pune capăt controversei, Pamela Anderson a declarat că imaginile nu reprezintă un „sex tape”, ci o simplă compilație de ipostaze în care ei s-au filmat goi în vacanța lor. Seth Rogen este actorul care va juca rolul hoțului casetei.

Conform sursei citate, seria va avea 8 episoade și va fi filmată începând cu primăvara anului viitor. Un reprezentant legal al lui Sebastian Stan a confirmat distribuirea în serialul produs pentru Hulu.

Pamela Anderson și Tommy Lee, mariaj de 3 aniTommy Lee (58 de ani) și Pamela Anderson (52 de ani) s-au căsătorit în 1995, pe o plajă din Mexic, la doar câteva zile după ce s-au cunoscut. Dragostea lor a durat doar 3 ani, fiindcă au divorțat în 1998. 

Tommy Lee și Pamela Anderson au împreună doi băieți: Brandon (24 de ani) și Dylan (22 de ani).

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni