• PRO TV
  • Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc să devină părinți: „Sper să am o sarcină ușoară”. Artistul se teme ca bebelușul să nu se nască având o boală incurabilă

Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc să devină părinți: „Sper să am o sarcină ușoară”. Artistul se teme ca bebelușul să nu se nască având o boală incurabilă

Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc să devină părinți: „Sper să am o sarcină ușoară”. Artistul se teme ca bebelușul să nu se nască având o boală incurabilă

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte mult să devină părinți și au vorbit despre acest lucru de nenumărate ori. Cu toate acestea, boala de care suferă Armin Nicoară ar putea fi boala cu care bebelușul să se nască.

Gallery

​Armin Nicoară și Claudia Puican fac tot ceea ce le stă în putință, pentru a deveni părinți. Aceștia vor să își întemeieze o familie, dar, pentru a vedea cum dorința li se îndeplinește, au nevoie de ajutorul medicinei.

Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți

După ce au încercat să facă un copil pe cale naturală, dar rezultatul a fost unul negativ, Claudia Puican a decis să apeleze la fertilizarea in vitro. Aceasta va avea loc în luna ianuarie, la o clinică din Franța și speră ca, de data aceasta, să rămână însărcinată.

Cu toate acestea, deșii rezultatul analizelor le-a permis să apeleze la această variantă, medicii francezi i-au îndemnat să nu își facă mari speranțe, deoarece sunt șanse să nu rămână însărcinată odată cu prima încercare.

„Deja se știe că noi nu putem face copil pe cale naturală. Nu mi-e frică de asta, Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut. Sper să am o sarcină ușoară, ca să pot să cânt”, a spus Claudia, în cadrul unei emisiuni online.

Armin Nicoară, în schimb, este convins că lucrurile vor merge bine chiar de la prima încercare și continuă să meargă la biserică și să se roage: „Eu merg la biserică și am încredere că o să fie bine din prima. Nici nu am emoții. Singura problemă la noi este programul”.

Claudia Puican, afectată de zvonurile despre sarcină

În anumite fotografii pe care le-a postat în mediul online, dar și în anumite filmări în care a apărut, Claudia Puican părea că are puțină burtică, iar comentariile despre sarcină apăreau imediat. Chiar dacă le-a dezmințit de fiecare dată, artista a fost mereu afectată, deoarece și-ar fi dorit să poată avea un copil.

„Noi de când ne-am cununat tot spunem că ne dorim copii, e greu să rămâi însărcinată în zilele noastre. Oamenii dacă mă văd puțin cu burtică sau mai grăsuță zic că sunt însărcinată, dar ei nu știu ce e în spatele nostru”, a mai precizat soția lui Armin Nicoară.

În urmă cu ceva timp, Armin Nicoară a mărturisit că, deși își dorește un copil, speră ca acesta, dacă va apărea, să nu se nască bolnav. Artistul suferă de diabet, iar boala se poate transmite fătului, existând posibilitatea ca bebelușul să se nască, deja, cu această boală.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni