• PRO TV
  • Jamie Foxx, prima apariție publică după ce era să moară: „Nu sunt o clonă”

Jamie Foxx, prima apariție publică după ce era să moară: „Nu sunt o clonă”

Jamie Foxx, prima apariție publică după ce era să moară: „Nu sunt o clonă”

Jamie Foxx și-a făcut apariția la premiile Critics Choice Association, luni seară, la șapte luni după ce a fost spitalizat cu o boală nedezvăluită. Actorul de 55 de ani a vorbit despre perioda grea prin care a trecut din cauza misterioasei „complicații medicale”.

Recompensat cu Oscar în 2005, Jamie Foxx a urcat pe scenă la Critics Choice Celebration of Cinema & Television pentru a accepta premiul Vanguard de la prezentatoarea Jurnee Smollett. După ovații la scenă deschisă, starul din „Ray” a vorbit vreme de 12 minute despre cum au trecut ultimele luni din viața lui.

E o nebunie, nici nu puteam să fac asta în urmă cu șase luni, nici nu mai puteam să merg”, a dezvăluit vădit emoționat actorul, care a vărsat și câteva lacrimi în fața audienței.

Nu sunt o clonă. Nu sunt o clonă. Știu o groază de oameni care spuneau că am fost clonat acolo. Vreau să le mulțumesc tuturor. Am trecut prin ceva, am trecut prin unele lucruri. Prețuiesc fiecare minut acum - este diferit”, a mărturisit Jamie Foxx, care a recunoscut că problemele de sănătate l-au făcut să respecte altfel viața.

În luna iulie, actorul a vorbit pentru prima dată despre problemele lui de sănătate într-un clip video distribuit pe Instagram. „Am trecut prin ceva cu care niciodată nu am crezut că o să mă confrunt. Am fost în Iad și înapoi”, s-a confesat actorul, care nu a dezvăluit niciodată ce probleme medicale a avut.

Alături de el au fost sora sa, Deidra Dixon, și fiica actorului, Corinne Foxx (29 de ani). El le-a mulțumit că i-au salvat viața.

Fotografii: Critics Choice Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni