• PRO TV
  • Vasilică Ceterașu nu scapă de acuzații! Presupusa victimă în scandalul de agresiune sexuală a șocat din nou: „A început să mă lovească”

Vasilică Ceterașu nu scapă de acuzații! Presupusa victimă în scandalul de agresiune sexuală a șocat din nou: „A început să mă lovească”

Vasilică Ceterașu nu scapă de acuzații! Presupusa victimă în scandalul de agresiune sexuală a șocat din nou: „A început să mă lovească”

Vasilică Ceterașu a fost acuzat de agresiune sexuală, lovire și alte violențe, iar de curând presupusa victimă a scos la iveală noi detalii șocante despre noaptea respectivă. Ce i-ar fi făcut, de fapt, cântărețul de muzică populară

Gallery

​În urmă cu aproximativ o săptămână, Vasilică Ceterașu a fost acuzat de către o femeie că a hărțuit-o sexual și a agresat-o fizic după o noapte de petrecere. Cei doi se aflau în aceeași mașină atunci când artistul i-ar fi făcut avansuri și ar fi amenințat-o.

După incident, femeia a mers imediat la Poliție și a depus o plângere pe numele acestuia, iar în cadrul unui interviu a povestit, cu lux de amănunte cum a fost agresată sexual și lovită de Vasile Ceterașu.

„Chiar înainte de a intra în parcarea de pe strada Victoriei unde locuiesc, Vasilică mi-a pus mâna pe picior și o zis da cum te dai jos, nu mergi nicăieri că o fost vorba că vii cu mine. Am zis nu merg nicăieri. Eu vreau să merg acasă. Nu, că vin la tine acasă. La mine nu vii că eu am un copil. Eu când să cobor mi-a pus mâna pe picior și, am avut o fustă cu capse, mi-o tras-o și s-au desfăcut capsele și o zis că nu, vii cu mine.

Da cât… aia a mea să îţi dau să… prostie…. Zic tu nu ai banii ăia ca să trebuiască să ți-o s** ție. Cu atâta i-am greșit. Că am zis că nu îmi trebuie bani pentru că eu nu fac așa ceva pentru bani, dacă o fac, o fac din plăcere. I-am spus că nu ești genul meu, nu te supăra, pe mine nu m-a povestit nimeni. Și o dat să scoată bani, că ia eu am, tu știi cu cine vorbești. Am zis că nu mă interesează.

Și m-a prins și chiloții mi i-a tras și i-am zis lasă-mă și și-a băgat mâna la mine între picioare. Și am zis te rog frumos lasă-mă în pace. O zis da cum… tu… și m-a înjurat și m-a făcut c****. Și o început să mă lovească. Prima dată mi-o dat cu sharoma lui în față. El atunci o început să îmi dea cu pumnii că eu îmi permit să îl umilesc pe el. Cum îmi permit eu așa ceva. I-am spus că nu mă interesează pentru mine ești un nimeni. Și atunci o început să îmi dea cu pumnii în față și în ureche. Mi-am pierdut și un cercel. Atunci nașul lui și prietena mea s-au dat jos din mașină de pe scaunele din față și s-au băgat. Ea m-a tras pe o parte și pe Vasilică l-a tras pe cealaltă parte”, a spus femeia agresată de Vasile Ceterașu, potrivit starpopular.ro, citat de româniatv.net.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni