• PRO TV
  • Ce se întâmplă, la o lună de la crima din Sibiu, cu criminalii lui Adrian Kreiner

Ce se întâmplă, la o lună de la crima din Sibiu, cu criminalii lui Adrian Kreiner

Ce se întâmplă, la o lună de la crima din Sibiu, cu criminalii lui Adrian Kreiner

A trecut o lună de la crima din Sibiu, când omul de afaceri Adrian Kreiner a fost ucis în bătaie de trei indivizi, în propria casă.

Gallery

Adrian Kreiner a fost atacat, în propria casă, în noaptea dintre 5 și 6 noiembrie și, ulterior, a decedat la spital. În urma anchetei minuțioase a forțelor de ordine, s-a constatat că atacul a fost premeditat și că autorii sunt trei bărbați: Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu.

Doi dintre presupușii criminali au fost prinși și se află în arestul poliției din Anglia până la finalizarea procedurilor de extrădare. Ghiță Laurențiu (35 de ani), a fost localizat pe un feribot în Scoția, iar Minae Marian Cristian (35 de ani), a fost prins în Irlanda de Nord într-un tren.

Este de negăsit al treilea atacator, care se presupune că a coordonat lovitura, alături de iubita lui. Este vorba despre Zuleam Costinel Cosmin (31 de ani), care a fugit din țară, iar pe numele lui a fost emis mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată. În trecut, acesta a mai făcut închisoare pentru furt de telefoane și trafic droguri, conform oradesibiu.ro.

Poliția Română a cooperat cu autoritățile din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Mării Britanii și Irlandei de Nord și cu cele din Republica Irlanda pentru prinderea celor doi infractori.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni