• PRO TV
  • Adela Popescu, primele imagini din Laponia. Ce a povestit vedeta despre întâlnirea copiilor ei cu Moș Crăciun

Adela Popescu, primele imagini din Laponia. Ce a povestit vedeta despre întâlnirea copiilor ei cu Moș Crăciun

Adela Popescu, primele imagini din Laponia. Ce a povestit vedeta despre întâlnirea copiilor ei cu Moș Crăciun

Adela Popescu și familia ei se bucură de peisajele superbe din Laponia, dar și de evenimentele extraordinare la care ia parte. Împreună cu copiii l-a vizitat pe Moș Crăciun, s-au plimbat cu sania trasă de câini și au admirat aurora boreală.

Pe pagina sa de socializare, Adela Popescu a documentat aproape fiecare întâmplare interesantă din ținutul de poveste de la Polul Nord. Ieri, pe 5 decembrie, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a vizitat casa lui Moș Crăciun și a povestit cât de emoționant a fost acest moment. (vezi galeria foto de mai jos).

„Seara asta a fost magică. Am mers acasă la Moș Crăciun. Ne-a întâmpinat în pădurea laponă însoțit de elfii lui și un felinar. Au urcat în sania lui tremurând de emoție (n. red.copiii) Nu vă pot spune ce emoționată am fost chiar și eu”, a scris Adela despre întâlnirea familiei ei cu Moș Crăciun.

Gallery

„Trebuie să vă spun că am fost “certata” că nu postez mai mult. Și pe bună dreptate. Însă ce e aici e magic. Copiii în extaz și noi la fel. Stați puțin, vreau să fiu realistă și sinceră cu voi până la capăt.
Probabil sunt în lumea asta stațiuni montane mai spectaculoase. Mai wow. Mai frumos decorate. Însă tot ce simți aici chiar e…magic. Și cu siguranță se datorează sufletelor pure ale copiilor ce vin aici cu atâta lumină în inimile pline de speranță. Promit să mă organizez și să vă dau mai multe detalii și poze în zilele ce urmează”, a scris Adela Popescu pe Instagram.  

Adela Popescu și-a planificat vacanța împreună cu familia Fodor. Răzvan Fodor a povestit cum le-a venit ideea:

„Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii. Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis!
Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia!
I-am zis că e drumul complicat, că zborul e lung, că avem escale. Ea mi-a zis că zburăm cu charter și facem doar 4 ore.
Am adăugat că asta e o vacanță care se pregătește temeinic, se culeg informații, afli ce e mai important de vizitat/văzut, să nu ajungi acolo ca o gâscă”.

Sursă foto: Instagram/ Adela Popescu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni