• PRO TV
  • Adela Popescu, seducătoare și provocatoare, cum n-a mai apărut de mult. Mihaela Rădulescu, fascinată de look-ul ei

Adela Popescu, seducătoare și provocatoare, cum n-a mai apărut de mult. Mihaela Rădulescu, fascinată de look-ul ei

Adela Popescu, seducătoare și provocatoare, cum n-a mai apărut de mult. Mihaela Rădulescu, fascinată de look-ul ei

Este mamă a trei băieți și soția unuia dintre cei mai chipeși bărbați din România. Să fii mamă a trei copii nu este ușor, așa că vedeta preferă adesea comoditatea în locul ținutelor fashion. Însă atunci când își dorește să impresioneze, Adela Popescu este în topul celor mai stilate și sofisticate femei din România.

Adela Popescu demonstrează de pe coperta unei reviste mondene că rămâne una dintre cele mai chic vedete din peisajul monden autohton. Vedeta a realizat un pictorial îndrăzneț pentru revista Viva: a pozat în mai multe ținute, cu o atitudine provocatoare.

“V-ar placea să mă vedeți așa mai des?”, i-a întrebat Adela Popescu pe fanii ei de pe rețelele de socializare, iar răspunsurile nu au întârziat să apară.

Mihaela Rădulescu a fost printre primele care au complimentat-o: “Ai forța asta grozavă de a fi „queen“ când te urci pe tocuri, dar și când ștergi copiii la fund. Aș zice că ești tot ce ar trebui să fie …any badass woman.”

Corina Bacanu de la Kiss FM i-a scris și ea: “Mie mi-a plăcut să te văd că atunci când ne-am întâlnit la mare: nemachiată, cu băieții tăi, liberă. Dar și în poza asta ești fabuloasă. Părerea mea e că în ambele ipostaze ești wow atâta timp cât te simți bine și simți că nu faci niciun sacrificiu să “pari” sau să fii cum vor alții”.

​Sursa foto: REVISTA VIVA

Alina Eremia a fost și ea impresionată: “Mamma mia”

Unele fane au provocat-o să posteze și imagini neretușate de la ședință foto: “Oare una neretușată din seria asta o să postezi? Sau doar airbrushed to perfection?”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni