• PRO TV
  • Rux și Opulență, părere sinceră, după ce a văzut primul capitol din cel mai nou documentar de pe VOYO: „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”

Rux și Opulență, părere sinceră, după ce a văzut primul capitol din cel mai nou documentar de pe VOYO: „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”

VOYO a lansat pe data de 6 decembrie 2023 documentarul „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”. Acesta prezintă viața fostului șef de stat, Nicolae Ceaușescu, și aduce în prim-plan poveștile necunoscute ale perioadei comuniste.

VOYO a lansat pe data de 6 decembrie 2023 un nou documentar de excepție, care prezintă viața unui dictator, secretar general al Partidului Comunist Român și șef de stat: Nicolae Ceaușescu. Deși premiera are loc exclusiv pe VOYO, unele vedete au avut privilegiul de a vedea deja primul capitol, în cadrul unui eveniment organizat special cu această ocazie, la Casa Ceaușescu. 

Printre vedetele prezente la eveniment s-a numărat și Rux și Opulență, care a oferit și un scurt interviu despre întreaga experiență trăită în fața marelui ecran. Aceasta nu doar că a apreciat producția VOYO, însă a și purtat o ținută inspirată din perioada comunismului.

„Suntem în casa lui Ceaușescu, ne uităm la Ceaușescu în cinematograful lui. Trebuia să vin cumva, să fiu în vibe-ul ăla. Asta am luat-o de pe net, am căutat chipiuri și asta mi s-a părut perfectă”, a spus Rux, referitor la ținuta purtată.

​Pe lângă aspectele politice, documentarul abordează și impactul dictaturii asupra vieții cotidiene a oamenilor, aducând în prim-plan povești umane și marturii emoționante. Rux și Opulență a subliniat importanța explorării acestor aspecte pentru a înțelege în profunzime influența unui lider asupra comunității:

„Mi s-a părut mega fain. Mă așteptam să mă plictisesc, că sincer, eu la istorie mă cam plictiseam, că nici n-am citit prea multe. Când am văzut că se termină, am întrebat un coleg de-al vostru când e următorul episod. Nu știam că a fost un rebel, mie imi plac filmele astea cu rebeli, psihologice. M-am simțit de parcă m-am uitat la Joker. Abia aștept să-i văd evoluția, ca și personaj”, a spus ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni