• PRO TV
  • Irina Margareta Nistor, dezvăluiri sincere după lansarea primului capitol din cel mai nou documentar de pe VOYO: „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”

Irina Margareta Nistor, dezvăluiri sincere după lansarea primului capitol din cel mai nou documentar de pe VOYO: „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”

„Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”, documentarul eveniment lansat pe data de 6 decembrie pe VOYO, urmărește îndeaproape domnia șefului de stat al Republicii Socialiste România: de la un început marcat de singurătate și închisoare, la anii de dictatură.

Premiera a avut loc exclusiv pe VOYO, dar unele vedete au avut privilegiul de a vedea deja primul capitol, în cadrul unui eveniment organizat special cu această ocazie, la Casa Ceaușescu.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a urmărit deja primul capitol din cel mai nou documentar de pe VOYO

„Pentru noi, cei care avem peste 30 de ani, este tulburător, în limita depresiei. Pe de altă parte am urmărit câteva imagini de arhivă pe care chiar nu le știam, detalii pe care nu le știam. Aș fi vrut foarte tare ca cei care nu au avut coloană vertebrală să fie scoși în față, ca de exemplu Sadoveanu.

Sigur, apărea în niște imagini, dar să spunem cine e și nu să dăm după la Bacalaureat”, a declarat Irina Margareta Nistor.

Criticul de film a mărturisit, de asemena, că are încă un mare regret din perioada comunistă, acela că nu a avut posibilitatea de a călători.

„Făcând limbi străine și faptul că nu am putut să merg nici în Franța, nici în Anglia, în Statele Unite nici atât. L-am urât în plus pentru treaba asta (...)

Îmi amintesc foarte bine perioada cu pricina și nu aș vrea să o retrăiesc. Nu am niciun fel de nostalgie”, a mai punctat Irina Margareta Nistor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni